kopnutie zasuvky

Príspevok v téme: kopnutie zasuvky
FelixaS

ahojte, uz som tu videla podobne temy, ale potrebujem ukludnit. Dneska ma kopla zasuvka (pchala som tam nabijacku) a dalo mi to ranu do lavej ruky. No jasne bolela ma cela ruka a bola som riadne v soku. Kedze som v 11tom tyzdni tak som zbehla na pohotovost, kde skontrolovali male a vraj je oka.
Ale myslite ze mne to mohlo ublizit? Lebo mna nikto nekontroloval. Vraj prud moze zle posobit na srdce. Moj dotyk trval sice asi dve sekundy, ale neviem, ci som uplne ok? Skusenosti?

Tibor1986

Ako sa da kopnut zasuvka ? :D ako zasuvka dokaze nakopat ale kopnut zasuvku ? Heh :D jaaaj kopla teba tak si ju kopla :D

prudikk

Mna raz kopol vypínač na svetlo donľavej ruky, vela mi strpla a dost dlho mi v nej mravenčalo..bola som v šoku, lebo som to nečakala..naštastie mi nič nebolo a snad sni nebude :)

Tomas12345

Záleží od viacerých veci. Velmi závisí od toho či si mala v čase dotyku suché alebo vlhké ruky, ci podlaha na ktorej si stála bola vlhka alebo suchá.

Inak ako ta mohla kopnut elektrina ked si v ruke držala nabíjacku ? Co ta nabijacka bola pokazená ?

PICNIK

FelixaS
nie to by sa Ti prejavilo hneď pokiaľ čo sa týka srdca. El. prúd vždy prúdi cestou najmenšieho odporu a nie cez celé telo.

ahjaj

ja mám podobný problém. Pred x rokmi som bola v Kyjeve na návšteve a bolo to práve po vybuchnutí Černobyľu. Môže mi to ešte nejak ublížiť? A ešte dačo. Keď som bola tehotná so synom, som raz v aute sedela s dementom, ktorý fajčil. A potom som raz nedávno bola v Bratislave, keď bola koncentrácia emisií vo vzduchu vyššia ako povolená.
A ešte nedávno som spadla z bicykla a udrela si koleno. Bude ma bolieť iba teraz, nemohlo sa dačo poškodiť a nebude ma to bolieť o 20 rokov?
A keď som bola malá a sťahovala som si pulóver cez hlavu dole, robila tam statická elektrina iskry, a keď som sa potom dotkla môjho brata, normálne ako by sme sa elektricky potriasli. Neuškodí nám to obom?
Na pohotovosti dlabali na to, aby sa pozreli, či si ok. Videli, že sa bojíš o dieťa, tak aby ťa upokojili, sa pozreli, či je v pohode. Urobili tak preto, lebo videli, že si vyplašená. Ja Ti takto cez internet píšem, že vzduch, ktorý dýchaš, alebo keď náhodou vojdeš do nevyvetranej miestnosti Ti uškodí viac, ako toto.
Viem ťa pochopiť. Po synovi som potratila druhé bábätko, a o nejaký čas som bola tehotná znova. Polievala som kvety a zrazu som sa príšerne zľakla, či to, ako som zodvihla kanvicu na kvety nemôže ublížiť bábätku. Keď som raňajkovala a prudšie sa zodvihla zo stoličky rovnaký strach. Nakoniec som pochopila, že buď bude môj život nočnou morou, alebo budem životu trochu dôverovať.