Ako sa vybavuje hypoteka? Prosim poradte

Príspevok v téme: Ako sa vybavuje hypoteka? Prosim poradte
buducisplacatel

ahojte ludia viem ze teraz tu na mna vyrukujete stylom najdi si na internete ale chcem sa len spytat co vsetko ste potrebovali ked ste si vybavovali hypoteku na byvanie ake vsetky papierovacky od vas chcela banka? Mam zmluvu na dobu neurcitu pracujem uz roky v jednej firme a nemam ziadne dlhy. Mam sancu dostat hypo? Co vsetko si banka preveruje? Vdaka!

Hypoteko

Jednoznacne mBank. 1,01% urok - prikladam vypis z mojej hypoteky. Na toto sa nechyta absolutne ziadna banka na Slovensku. Ziadna buzeracia, ucet zadarmo.

Bubliii

Samozrejme že aj v Tatre, a aj v akejkoľvek banke. Nám dával finančák vybrať si asi z 10tich ponúk, boli tam aj tie "virtuálne" banky ako mBanka pod., proste všetky.. mám v Tatre nejaké produkty a som s nimi spokojná, ale na hypo nám ponúkali vyše 2% úver, čo bolo s spolu so Sporiteľňou najviac. Možno sa ale situácia od júna zmenila.

buducisplacatel

ahojte dakujem velmi pekne za rady to v mojej firme pracujem už roky zmluvu mám na dobu neurčitú a nikdy som nemal žiadnu pôžičku ani dlh. Uff to je fakt taký problém s tou Tatrabankou? Akurát tam som sa chcel opýtať na hypo.

oxalis

fuu ja mam tiez hypoteku ale uz si to ani presne nepamatam a viem ze sa mi venovala len jedna z banky ta to vsetko razitkovala a tlacila do sanonov :)... predtym sa chod porozpravat do viacerych bank tam sa ta opytaju otazky presne ze kolko zarabas ako dlho budu ta mozno presviedcat aby si do toho nesla sama setra, partner...zalezi aj od toho kolko mas rokov tam maju nejake statistiky potom prisnejsie podmienky ak si mladsia a sama...povedia ti presne co potrebuju ..napr do tatrabanky ani nechod pokial nie si podnikatelka. takze prve co, zajdi si do bank, skus tu v ktorej mas ucet a povedia ti vsetko na co sa opytas. potom uz len vybavujes :) no ale aby si dostala uplne komplet zoznam co potrebujes treba mat vyhliadnuty byt a mozno aspon troska si preverit predajcu

Bubliii

Banka si toho preveruje naozaj veľa, veľa závisí aj od tvojej práce, nielen od príjmu. Ja som sa na to sama nedala, mali sme fin.agenta. A aj všetci v mojom okolí.

Tomas12345

No tak asi či si zamestnany, aký máš čistý mesačný príjem, či máš nejake dlhý, či máš účty i v inej banke atd.