Ide to somnou dolu vodou

Príspevok v téme: Ide to somnou dolu vodou
Niesomtoja

Mam len čerstvých 18 rokov a myslim,že moja psychika je v omnoho horšom stave,ako by mala byť. Kedysi som zvykla chodievať do fitka a relatívne zdravo sa stravovať,no asi po roku a pol som sa na to vykašľala,pretože mi začalo robit problém cvičiť pred ľuďmi. Taktiež som verila v Boha a tešila sa z maličkostí. Jednoducho som bola iný človek.Postupne to somnou uz nejaký rok ide dolu vodou,nemam záujmy pretože v ničom nevidím zmysel a nic mi nejde,myslim negatívne,do kostola chodím len z donútenia a nevnímam co sa tam deje a celé kresťanstvo mi pride ako jeden veľký nezmysel. Začala som extrémne vela a nezdravo jesť.Cítim sa osamelá,k ničomu,zbytočná,prázdna a najradšej by som celé dni prerezala v posteli.Už ma nebaví takýto život.

oxalis

psychotriceps to bolo dobre :D

niekto ti poradi postav sa a chod dalej..niekto ti povie prejde to...ked ta to bude mucit este dalsie roky tak si kazdy den 1x potiahni z travy zacni chodit zase do fitka a tes sa z malickosti :)

Tomas12345

A prečo sa nevrátiš k Bohu ? Sama vidíš že ked si svoje stastie orientovala do viery a koníčkov tak si bola v živote stastna.

Co sa týka posilnenia viery :

V krestanstve môžme hovoriť o potvrdených zázrakov ktoré sa stali :

1) Obraz z Guadalupe

2) stigmata

3 )Slnečný zázrak z roku 1917 a hlavne ked dotycnym tisíckam veriacim vyschlo inak mokré oblečenie za pár minút.

www.protiprud.sk

4) Kostol v Chenai ktorý vyviazol počad Tsunami bez žiadneho poškodenia, pričom vsetky budovy naokolo poškodené boli. Je to len náhoda že bez poškodenia zostal zrovna ten kostol o ktorom v minulosti svätý Tomáš prehlásil že tento bod moře nikdy nepřekoná ?

epochaplus.cz - z-uhony/ -

5) Poltergeist - je náhoda že rôzne čudné yvuky v dome, zapínanie/vypínanie žiaroviek, levitácia predmetov, samozapínanie elektrospotrebičov, existencia čudných pachov a iných cudných vecí ustúpi poväčšine vtedy ked do domu príde krestanský knaz a dom vysvätí ?

6) Nerozložitelne telá. Je len obycajná náhoda že prípad nerozložitelneho tela bol zaznamenany aj u Jacinta Marto, jednej z troch detí ktorý mali údajne v roku 1917 videnie Fatimy ?

www.mysticsofthechurch.com

7) Cihotský zázrak

Benedick004

Pretiahni Idu možno v tom nájdeš zmysel a ešte ti aj navarí.Keď nebudeš vyzerať ako brafčový okuliarnatý debyílko ktorý nič nevie robiť potom sa obes.

NeznamyTHM1986

Minimálne prestaň chodiť do kostola... Máš 18, nikto ťa nema právo k tomu nutíť a hlavne k ničomu ti to nepomôže
(Keď sa jeden rozpráva s imaginárnym kamošom, je to psychická porucha... Keď sa tisíce ľudí rozprávaju s imaginárnym kamošom - je to náboženstvo)

PsychotTriceps

Raz ideme hore briežkom a raz ideme dole briežkom... Hore briežkom dole briežkom, nastupuj ty milý Ježko, buďme pri tom pomimo, rýchlo ale zbesilo, to ma vždycky bavilo, veľa pív sa popilo, netreba žiť s kobylou, treba si nájsť kamoša, nejakého roboša, vod.u ty pi po dúškoch, bude ti vždy teplúčko, pridaj sa k nám deduško, vyťahám ťa za uško, práve dnes mi môj psík zdoch, podľa vzoru tučný hroch. Tak už je to za nami, sto rokov je pred nami:-)

ahjaj

ak vážiš viac ako 50 kíl, mohla by si ísť na transfúzne oddelenie nemocnice darovať krv. Trebárs teraz cez zimné prázdniny. Uvidíš, ako sa k Tebe budú ľudia správať na odbere, aj zdravotný personál, aj ostatní a pochopíš, kde je Tvoja hodnota. Žiadny človek nežije sám pre seba.
A inak ono je to aj hormónmi a pochmúrnym počasím, nič zlého si nespravila, len jednoducho mozog a chémia, nedostatok slnečného žiarenia. Preto, že sa v tebe toto odohráva nie si horší človek.
Možno by si mohla skúsiť začať užívať vitamín D. Sú mu pripisované okrem iných pozitívnych vplyvov aj hormonálne vlastnosti.

Zdenuloo

Cesta s Ježišom Kristom je správna..musí tam byť ale Svätý Duch..ináč to budú len kecy skutkárčenie a zákonníctvo.Nájdi si kresťanský zbor kde sú znovuzrodený kresťania (napr. KS Milosť)..musíš mať živý vzťah s Bohom.Musíš cítiť jeho prítomnosť musí ti riešiť problémy v živote ked prídu nejasnosti odpovedá..To sa deje skrze Svätého Ducha..ináč to nejde.Ináč budeš len zblúdená nešťastná stískajúca ruženec a dopreklínaná krížom krážom koli modlárstvu a pod....prijať Ježiša,Pokrstiť sa vo vode a pokrstiť sa Svätým Duchom kedy začneš hovoriť jazykmi.

Zuzka8

Ahoj, Boh Ťa vidí aj napriek tomu, že máš zastrené oči. V jednej piesni sa spieva: Za prozreteľnosti mrakom, skrýva Svoju láskavú tvár.

Aľe je dobré niečo robiť, napr. upratať si, alebo ísť s kamarátkou von, a mať plán, lebo to Ti zabezpečí, že Ti to bude udrziavať myšlienky na istej rovine, a uchráni Ti to, aby neboli tak nízko, alebo neboli až také kolísavé.