Dobry vecer, už mam par dni po operacii. Mal som 2 nadory pri sebe na malom mozocku. Este neviem ci zhubne alebo nezhubne. ale onkologiu si nepripustam do uvahy
Som uz doma, niesom v nemocnici, odtial ma normalne prepustili. Bol som 2 operovany, prvy krat to vybrali a potom podla MR som mal niake krvacanie este, potom podla MR aj CT to je v poriadku.
Moje pocity su teraz take: prava ruka je taka nemotorna oproti lavej, (som lavak) vacsinu veci aj tak robievam lavou rukou, ale snazim sa zamestnavat aj pravu
Ked prizmurim oci, citim akoby boli opuchnute, vidim normalne ai pohyb ocami je vporiadku oproti stavu pred operaciou.
Nohy citim tiez akoby boli opuchnute, ale len pri skrceni palcov alebo natiahnuti lytka, a citim to iba akoby po kolena, normalne pritom chodim
Chcem sa opytat ak tu niekto podobny je co bol podobne operovany
za aky cas sa zotavil
Mna to uz nebavi nic nerobit nemat skoro ziadny pohyb co ma unavy aby som mohol vnoci vklude spat, chcem naspet zit naplno, pracovat atd. Mam 19 rokov, da sa povedat ze cely zivot pred sebou, viem ze to chce cas na zotavenie, rana na hlave uz chyta chrastu, tak dufam ze kym zmizne chrasta bude aj ruka, noha, tvar vpohode.
Po operacii mozočku
vysledky asi tento tyzdnen, viem ze to chce zotavenie, len ten cas to je teraz najvacsi nepriatel.
vysledky asi tento tyzdnen, viem ze to chce zotavenie, len ten cas to je teraz najvacsi nepriatel.
Tak najprv sa musíš zotaviť po operácii, a až potom začni s nejakým tým pohybom.
Kazdopadne vsak závisi i od výsledkov tej biopsie. Akože ono nádory u adolescentov sú skutocne velmi zriedkavé, preto i s najväčšou pravdepodobnostou tie vybraté nádory budú nezhubné. Kazdopadne vsak kedy budeš mat tie vysledky ?