Ako najst novu spolocnost ludi?

Príspevok v téme: Ako najst novu spolocnost ludi?
Kaido

Ide o to, byvam na dedine vsetkych kamosov co tu mam aj ked ich uz moc neni lebo odisli nejaki su dobri, no bohuzial kedze som pred dvoma mesiacmi prestal fajcit travu su hulici. A proste toto ma ubija, potrebujem si najst novych ktori nehulia a mohli by aj mna posunut vpred. S tymito sa jednak uz ani moc nestretavam a jednak uz to proste je take o nicom cele a kedze vravim byvam tu na dedine kde sa poznaju vsetci a ja poznam vsetkych tak viem ze tu nikto nie je.

Mal som aj tazke depresie, nejake zdr problemy ale postupne sa to zlepsuje, len chyba mi toto socialny zivot, spolocensky, pre mna je to aj dost tazke nie som ten typ co si hned niekoho najde, potrebuje si ziskat doveru, len vobec neviem ako a kde zacat. Ak si vyriesim socialny zivot tak sa opat posuniem vpred a psych stav sa mi znovu zlepsi a mozno aj vylieci.

Tomas12345

No tak asi prestahovaním. Na dedine je tých ludí malo, nie je tam z čoho vyberať a navyše tí ludia ktorí tam už sú sa nezmenia a budú takí akí sú stále.

GOING

Tvoje problémy psychické generovalo prostredie. Toto je presne príklad ako vonkajšie prostredie ovplyvňuje aj chemické reakcie v organizme a teda aj v mozgu.

Dva krát som bol na žatve ako kombajnista a dedina začala družstvom potom jedna krčma a tabuľa koniec dediny. Viem o čom hovoríš, vtedy som mal 20r. Vtedy som robil závodne atletiku a každý víkend bolo okrem súťaží a tréningov za zábavou kam ísť na zábavu a disco aj 20 - 40km. Ale v tej dobe bol aj medzi bežnými ľuďmi prebytok peňazí.

Neviem aké máš zručnosti. Môžeš čistiť autá, robiť motorky, stoly. nábytok, kuchynské linky. Hoci čo. Mal som 19r. a opravoval som alternátory.

Skús nájsť podobnú motiváciu a vystúpiť s tej kocky čo máš v hlave.

Je jedno čo robíš, každá činnosť/robota slúži na tvoj vlastný vývoj.
V tomto kašli na ľudí, ty máš svoj vlastný vývoj ako každý človek a nenechaj sa zbaviť tvojich ideálov vplyvom okolia.
Zdravá tvrdohlavoť ísť správnym smerom sa Ti vyplatí.