čo si želáte na Vianoce? :-)

dareckyy

Ja si želam zdravie, pohodu a aby sa nestalo nič zle, tak ako minulý rok :( :(

Vianoce by nemali byt o strese, ale o radosti z maličkosti, ale hlavne o tom, že sme všetci spolu.
Ja som spravila adventný veniec, veniec na dvere, ešte plánujem výzdobu na balkón, chcem sa tešiť z trhov, stromčeka a samozrejme darčekov. Planujem kupit maličkosti. Ja osobne mam velku radost z obyč.veci ako je šálka, naušnice z bižuterie, šatka, alebo len rukavice..nevedela by som sa tešit z mobilu, notebooku a atd..jasne, že clovek to chce aj potrebuje, no ja som naučena na VIAC,ale maličkosti.

Takže určite kupim hrubé vianočné ponožky( také ako predavajú na trhoch s tou skvelou príražkou :D), mamke biely hrnček z červenymi bodkami, záložku do knihy....bratovi pokladničku a kavovnik, aby sa aspoň o niečo staral :D ..možno ešte nejaku kozmetiku..

ahjaj

Ja sa na Vianoce veľmi teším. Deťom som kúpila klietku a príslušenstvo pre škrečka, vytlačila som im z internetu, čo majú žrať a ako sa oň starať, a malé lego, škrečka potom pôjdeme spolu vyberať hneď ako bude obchod otvorený.
Súrodencom posteľné prádlo s vianočným motívom, manželovi som stiahla z internetu knihu po nemecky, ktorú viem, že si prečíta, okrem toho DVD Mozart - Čarovná flauta, mame som na internete objednala blúzku, ockovi tiež knihu, svokre soľnú lampu, a bábätkám súrodencov leporelá. Ešte mám jednu dobrú kamarátku s rodinou, majú tam malého syna, ktorý sa zvykne hrávať s mojou malou. Im darujem lekvár zo zelených orechov. Darčeky nakupujem celý rok, vždy keď uvidím niečo pekné, tak si spomeniem, na niekoho z rodiny, kto má sviatok, a kúpim to. Tak mi nič neostáva na poslednú chvíľu a ani finančne to pred Vianocami viac nezaťaží.

lekkarkka

O com su dnesne vianoce?
O nakup. centrach plnych ludi ktori sa nahanaju po obchodoch ako o preteky a nakupuju same zradlo pre seba, behaju ako besni, podrazdeni a nervozni
A po sviatkoch je to o pohotovostiach plnych ludi s traviacimi ci inymi tazkostami.

Aliss

Divocina a to musis v tom kauflande nakupovat? Nemas nejaku vecierku blizko, kde ta ziadna babka nezabije? Kila? To je dalsia vec, pri ktorej nechapem o com ludia tocia. Ano, na Vianoce je vela jedla na stole, ale musim ho jest? A ak sa najem viac ako zvycajne, nemozem si ist dat nejaku zimnu turistiku, beh so psom, ist si zacvicit atd? Ja to robim tak, ze ak idem na navstevu (cize budem kostovat salat aj kolace), aj k dvom navstevam za den, tak nejem doma len na navsteve, vsade idem peso a este si idem vecer zaplavat na plavaren. Alebo na prechadzku do lesa s havom. Prosto pohyb. Myslim, ze zdaleka nemusime zit tak, ako nam to nuka spolocnost a ludia naokolo. Kazdy mame moznost vyberu. Vyberajme, aby sme boli happy a pritom prezili aj nejaku tu skutocnu vianocnu atmosferu

divocina1

Janko ani nehovor to je veru atmosféra tlačenice v obchodoch , hádky rodiny a detí babky v kauflande čo ťa drgajú košíkom že skoro spadneš :-) naozaj to je jedinečná atmosféra :-) Ešte aj tie decembrové kilá navyše a plné lekárne ked si idem kúpiť xl-s medical :-)

Bohatier

Ja by som si zelal Specialized S-Works Venge v oranzovo cervenej farbe s 10 cm vysokymi rafikami ktore by dokazali po roztoceni drzat stabilne vysoku rychlost na rovine.:P A vlastne toto by som chcel volakedy a teraz by mi uplne stacilo mat len volno.:)))

Aliss

Pre nas doma, v rodicovskom dome, je daleko podstatnejsie, ze sa stretneme vsetci. Ak niekto velmi chcel tip, ze co mi ma kupit, odporucila som im cloveka, ktory vyraba hand made kozmetiku. Takze dostanem asi nejake tie vyrobky :) Viac mi netreba.