čo si želáte na Vianoce? :-)

zdradca

Kym boli nase deti malicke,tak s manzelkou sme im kupovali darceky pod stromcek. Vidiet tie iskricky stastia v ockach deticiek pri darcekoch,to ich napinave ocakavanie to bolo ono. Raz vsak prisli zo skoly a oznamili nam,ze na vianoce nechcu nic,ze to ziadny Jezisko,ci dedo Mraz nenosi,tak nech ich nesalime. Odvtedy mame v rodine dohodu. Kupujeme si darceky,popr.pomahame pri zhanani niecoho co komu s rodiny prave treba pocas celeho roka. A nenechavame to na nejake vianoce. Cize ten umelo vytvarany s Ameriky ,,vianocny osial,, black friday atd.tomu sa len smejeme na tej hluposti ludi.
Kedze deti su uz dospele tak jedine co si s manzelkou zelame je. ABY BOL MIER,VSETCI ZDRAVY,A LUBILI SME SA, a nech sa takto v zdravi,v mieri,s Bozim pozehnanim stretneme opät.

Jezisko43

Pag, nepisal som to preto, aby ta to nejako zaujalo a ty to dobre vies. Snad listie v korunach smrekov ti pripomenie tieto sviatky, ked sa budes brodit v snehu pri Jeziskovych soboch a nech milosrdenstvo Bozie doda tvojim myslienkam viac vzletu, snad sa to nedotkne stacionarnych druzic, max ISIS. A nech slavis Novy rok kazdym kuskom svojho tela v inom casovom pasme a datumova hranica nech je metou tvojho znovuprijatia medzi ludi. Sila vesmiru nech ta sprevadza bratm. A neliec sa, skodi to tvojmu zdraviu!

Pag

Pekne si to napísal s tým, že vieš, resp. predpokladáš, že mňa tvoj názor isto zaujímať nebude. Prajem Vám pekné Vianoce!!!

Pag

Ja si želám milá Divočina, aby taká atmosféra ako vládne v decembri, vládla po celý rok. Túto liečivú energiu vo vzduchu musí cítiť každý, kto je trochu vnímavý.

ahjaj

áno, mám pokúpené všetko. Aká veková kategória ľudí a aké pohlavie ťa zaujíma? Mám veľkú rodinu. :-))