Mam problem ktory trva uz niekolko rokov. Nikdy som to neriesila ale uz mi to začína vadiť v určitých situáciach.
Často smrkám, mávam "nádchu" asi každy deň. Nie je to ta klasická nadcha čo mate ten hustý sopel a steká vám to po hrdle ale je to proste akoby vám išla voda z nosa a musíte furt smrkat. To mám tak vždy ráno trvá to kým neprídem do školy. Potom sa to akosi ustali a citim sa dobre ale o niekolko hodín znova. K tomu za den kýchnem tak 30-50x. Neviem čo s tym lebo normálne chorá som nebola už ani 3 roky. Mne by to nejak nevadilo ale sú situacie kedy nemožete smrkat neustale (stužková, počuvanie nahrávok na maturite, ...) neviete co s tým? Nemyslim ze to je alergia lebo ja som alergická na pel mačku a perie a tým sa vyhýbam.
Vkuse smrkám
No vysetrenie kazdy rok. A vzdy je to to isté. Trvá to takto už asi 6 rokov. Jediný liek ktorý mi vždy predpiše je Cezera. Ale naprijlad dnes sa mi to stalo len ráno a zvyšok dňa bol parádny až do teraz takže som rada
to perie a mačka, alergia na ne sa kedy vyšetrovala? Odvtedy sa repertoár mohol rozšíriť aj na iné alergény, lebo ono sa to v priebehu času mení. Prach, roztoče? Takže vybav si termín u alergológa, a kým čakáš, že budeš môcť ísť, v rámci prvej pomoci ti dá liek aj obvodný lekár.