Bolest na hrudniku

Príspevok v téme: Bolest na hrudniku
Tyia

Ahojte :) mam taky problem nam strasne zvieravu palivu bolest v strede na hrudniku nechapem absolutne co to moze byt zacalo to dnes skorej som myslela ze od chrbtici lebo ma to bolelo v pravo pod prsiami ale teraz uz je to v strede hrudniku :/ som uz zufala a su to take navaly boli jak svina ,potom ustupi a potom zas , skorej ma zacnu boliet zili na ruke a potom hrudnik, stalo sa mi toto aj pred rokom stale 4 dni v kuse ale v tedy mi vzdy zacala trpnut prava ruka a potom ma zacalo palit,zvierat v strede na hrudniku myslela som si ze pazerak ale co by to malo spolocne s lavou rukou? Nakoniec to chvala bohu po 4 dnoch preslo ale ocividne sa zas vratilo:/ budem rada ak mi poradite co robit alebo co by to mohlo byt :) dakujem

ahjaj

aj ja som také mala, keď som mala 19 a ono sa to stupňovalo, tak som išla k lekárke. Poslali ma na kardiológiu, spravili mi EKG, to bolo v poriadku a potom povedali, že to mám z chrbtice, že sa nesmiem hrbiť a mám cvičiť. Aj teraz, keď vynechám na viac dní cvičenie, to zvyknem cítiť.
Takže:
1. lekár
2.skús toto: www.youtube.com

Tomas12345

Zájdi si na tú pohotovosť alebo aspon k obvodnemu, on ti spraví ekg, zmeria krvný tlak, a možno i zoberie krv, i ked krv ti pravdepodobne predsa len asi zoberie až zajtra ráno.