Prehanadla

Alsa

Ahojte chcem sa s vami podelit,ze som Prehanadla konecne uplne vylucila,je to tazke,nemozem ist poriadne na zachod,ale som velmi rada,ze som to s Bozou pomocou dokazala.Mate este mozno niekto nejake typy na zlepsenie travenia,na zduvanie a celkovo proti zapche?dakujem

Alsa

Este by som sa chcela opytat,ci niekto musel tento problem riesit aj chirurgicky a ake ma a tym skusenosti,pretoze predtym mam velky respekt.Zatial skusam vsetko,ale nic poriadne nezabera?

Alsa

Dakujem Vam za ochotu odpovedat,pomaly ich znizujem a jem pravidelne susene figy,ale je to fakt tazke.Je mozne,ze po tolkych rokoch,bude raz moje travenie normalne pracovat ako predtym?

antilooopa

Pridávam sa k phillipsovi, len by som ešte doplnila k psyliu laktulózu-užívať pravidelne každý deň. Dávku preháňadiel znižovať postupne.

philips

Kúp si Psyllium, každý deň aspoň 2krát, veľké množstvo vody a vyhľadaj pomoc odborníka - psychológ, psychiate. Ak budú problémy s vyprázdňovaním pretrvávať, tak cestou obvodného lekára bude potrebné navštíviť aj gastroenterológa. Každopádne, vláknina, jogurty (ak nemáš intoleranciu na laktózu), vody (aspoň 2 litre denne), pravidelný pohyb vonku - najlepšie obyčajné chôdza, aspoň 30-60 minút denne.

Alsa

Ahojte,tak som tu znova.Dlho som Bohuzial nevydrzala bez prehanadiel,lebo som to jednoducho nevydrzala.je to hrozne,chcem sa ich nadobro zbavit,ale neviem ako?Co mam robit?Je to ako zacarovany kruh,z ktoreho neviem von.Bez nich nemozem ist na wc a bojim sa,ze sa mi bude zadrziavat voda v tele.Poradite este?

Alsa

Dakujem Ti Oxalis za odpoved.Budem sa snazit,stale mam nafuknute brucho,necitim sa dobre,cely cas na to myslim a trapi ma to,ci sa to da bez nasledkov doporiadku,lebo velakrat som citala,ze to nedopadlo dobre a museli to riesit aj chirurgicky

oxalis

co som ti pisala. nic zazracne neexistuje. nemozes cakat, ked si par rokov brala prehanadla, ze sa to zas nejakym ,,zazracnym,, sirupom spravi. len dufaj, aby si sa dala kompletne doporiadku bez nejakej dozivotnej poruchy kvoli tomu . bude to par mesiacov trvat,kup si tie probiotika napr. biopron, nejedz sprostosti vonku a tazke jedla iba domacu stravu, vela zeleniny, tekutiny pohyb, ovocie