Annemarie börlind kozmetika - čo vy na to?

linduss84

Nikma lenze to nie je o tom kolko penazi kozmetika stoji to je o tom co obsahuje na co je urcena to je to podstatne :)
Neviem co ta trapi, aku mas plet, ale ja pouzivam od Annemarie Borlind - AQUANATURE, to aj vyhladzuje, cize je to vhodne uz aj pri nejakych tych prvych vraskach a najma zvlacnuje :)

nikma

ja sa uz aj bojim nieco skusat lebo tolko penazi co som do toho investovala, ze to nie je mozne a stale nemam taku plet ako by som si predstavovala

evicka085

ja aj rada som, nesťažujem sa.. práve naopak.. lebo čo čítam že niektoré baby aké majú problémy aby našli niečo čo im bude vyhovovať.. tak sa teším že ja mám za tým.. :)

palinocka

ak ti fakt tak sadla tak potom netreba pozerat na peniaze. mozes byt rada, ze uz vies co je pre tvoju plet vhodne

evicka085

palinocka nie, že skúšala.. ja ju aj používam.. už je to dva roky, čo si inú nekupujem, čo si toto objednávam www.annemarieborlind.sk ..je pravda, že je to trošku inde ako kozmetika, čo som si predtým kupovala, ale tá cena má svoje opodstatnenie.. najmä keď vidím, že mi to pomáha..

evicka085

vretienka čo používaš teraz?.. od toho to záleží či ti to pomôže.. ale za seba môžem povedať, že mne pomohlo, keď som prešla z bežnej kozmetiky, čo som si v drogérii za pár korún kupovala na prírodnú kozmetiku.. váhala som na začiatku.. ale zbytočne.. a uškodiť ti kvalitné prírodné zloženie určite nemôže..

vretienka

AHOJTE. TROCHU SOM OSTALA ZMATENA, KED SOM SI DAKTORE KOMENTARE PRECITALA. K TEJTO ZNACKE SOM SA DOSTALA NEDAVNO A ZACALA SOM SA VIACEJ O TO ZAUJIMAT, KEDZE MAM DOST PROBLEM S UNAVENOU PLETOU. MYSLITE, ZE BY MI MOHLO PRIRODNE ZLOZENIE POMOCT?

Betka ZV

Ja som predajca tejto kozmetiky.Mam obrovsky okruh zakaznikov ktorí kupuju túto kozmetiku preto viem aký je ich nazor.tu naozaj nie je dovod pochybovat kde je kvalita tejto značky.A kde je kvalita tam je aj cena.nemusim tu absolutne chvalit a budovat meno ktore je uz davno vybudovane preto odporucam aj tomu kto tu spamuje ze to vobec netreba