Ahojte, posledný mesiac u seba pozorujem velmi zvlastny pocit akehosi “mravencenia”, “trpnutia” v pravej nohe od bedroveho klbu az po konceky prstov ale nie je to uplne taky pocit ako ked si napr. dlho lezite na ruke az sa vam odkrví. Toto nejde rozchodit, stale citim ten zvlastny nepokoj v nohe, neboli to len je to neprijemne, neviete niekto cim to moze byt?
Trpnutie nohy
ahoj, môjmu otcovi tŕpla noha, a bolo to z poškodenia platničky. Jemu sa to zhoršovalo a platnička mu tlačila na miechu.
nakoniec ho operovali, a po operácii sa mu to už nevrátilo.
Treba ísť k neurológovi, pošle na RTG a CT chrbtice, potom aj na magnetickú rezonanciu. Tam sa zistí, do akej miery máš platnčiku poškodenú. Lieči sa podľa toho, ako na tom si: liekmi, infúziami, injekciami, rehabilitácia: elektroliečba, ultrazvuk, masáž, magnetoterapia, cvičenie : špeciálne Mc Kenzieho cviky sú vhodné,
Keď napriek tomu problémy pretrvávajú a výrazne zhoršujú kvalitu života, treba rozmýšľať o ozonoterapii, alebo operácii.
jednoznacne fyzioterapeut, ale dobry, chiropraktik nie
neurológ a injekcie, infúzie.ťažko na diaľku, ale vyšetrenia ct a mr, v akom stave je chrbtica kosti a mäkké tkanivá. Až potom sa liečenie urýchľuje rehabilitáciou a cvičením, v prvej fáze nie, ale možno si sa ozval pred kritickou fázou, ked vies chodiť do práce.
plážová stolička a polohovanie tela v nej so zdvihnutými nohami.
veru je pravda, že kríže mám v dosť zlom stave zo športu a sedavá robota tomu tiež nepomáha... a ešte otázka fyzioterapeut alebo chiropraktik? máte nejaké skúsenosti či už s jedným alebo druhým? Trochu sa obávam nejakého nechutného zatláčania stavcov z rôznych youtube videí... som momentálne odcestovaný v zahraničí ale po návrate na slovensko to určite pôjdem riešiť
Chýba živočíšna B12 a treba piť smrekovbý elixír, alebo smrekový sirup. odskúšané.
skus najst dobreho fyzioterapeuta, aj ja to mam, tiez to potrebujem riesit
ide o kríže-dobre liečiteľné akupunktúrou
moze to byt reumatická artritída, ale aj poškodenie nervu. Odporúčam návštevu ortopéda,. a neodkladať.