Téma týždňa: Zdravé varenie, zdravá strava

Táto diskusia patrí k článku: Téma týždňa: Zdravé varenie, zdravá strava
Téma týždňa: Zdravé varenie, zdravá strava

Po sviatkoch plných dobrého, no ťažkého jedla by sme našu stravu mali odľahčiť a dopriať si diétnejšie, energeticky menej náročné jedlá. Okrem výberu správnych potravín by sme mali dbať aj na to, ako jedlo pripravíme.

asined

odkedy sme vyradili zo stravovania mäso(jeme iba ryby) s minimalizovali množstvo čistého alebo pridaného cukru v strave, cítime sa celá rodina výborne, oddýchnuto, kľudnejšie, spokojnejšie, lepšie spíme, viac máme chuť hýbať sa a máme oveľa lepšiu náladu...

Emilius

Zdravá strava by mala byť podľa kľúčom v každej kuchyni, akože nie som práve tip top stravovač, že jem stále len zdrav=e potraviny, ale snažím sa. Dosť často berieme domov aj produkty z www.venhel.sk , majú tam fakt namakané a zdravé veci. Ćastrokrát aj také, aké sa nedajú kupiť v normálnom obchode.

Kika40

Ja sa chvalabohu s brúsením netrápim, mám perfektné ostré oceľové nože IVO Premier a veeeeľmi dlho vydržia ostré. Takže o starosť v kuchyni menej. Odporúčam. Majú ich na www.profikuchar.sk.

leusa009

@500xka ja si ich uz doma sama neostrim proste to neviem a tak s velkou oblubou vyuzivam sluzbu ostra posta , ktora to robi velmi dobre a naostrene noze mi vydrzia aj pol roka bez problemu

500xka

Taktiež radšej varím sama doma z kvaltných surovín a tiež si nakupujem kvalitné riady a nože a tuna mám problém - ako si ostríte nože ? Mne to s tými brúskami veľmi nejde a mám pocit že si tým nože ničím..

christine2

asi som zvlastna, ale nerada chodim do reštaruacie. Radšej si domov nakupim kvalitne hrnce, nože, brusky, kludne i oblečenie a uvarim si poriadne a kvalitne jedlo sama.

Kotika

stači menej oleja,viac zeleniny a ovocia, kvalitne maso a hned je to o niečom inom. Už je to cca pol roka, čo som sa dala na szravu stravu, kupila som si kvoli tomu aj špecialnu panvičku od kuliny a som vlemi spokojná