Téma týždňa: Zdravé varenie, zdravá strava

Táto diskusia patrí k článku: Téma týždňa: Zdravé varenie, zdravá strava
Téma týždňa: Zdravé varenie, zdravá strava

Po sviatkoch plných dobrého, no ťažkého jedla by sme našu stravu mali odľahčiť a dopriať si diétnejšie, energeticky menej náročné jedlá. Okrem výberu správnych potravín by sme mali dbať aj na to, ako jedlo pripravíme.

miskovicka69

tak najlepšie sa zdravo varí, keď sa doma nenachádza nič čo by to sabotovalo, nejaká zeleninka to je super, to sa dá na viacero spôsobov pripraviť.

emazara

Tiež zdieľam ten názor, odkedy mám nové nože IVO Premier z profikuchar.sk, varenie je mojou veľkou záľubou.

Suzie345

Súhlasím, aj mňa baví variť viac, keď mám dobré "nástroje":-) a kvalitné nože sú základ, z profikuchar.sk sú naj.

JankaVeselka

Ja veľmi rada varím zdravo, ale najviac ma to nebaví, keď som v inej kuchyni (napr. u svokry) a nemám tam po ruke svoje kuchynské "náradie", darmo, ale veľa spravia napr. kvalitné nože v kuchyni, doslova uľahčia varenie.

Sammy

Ako osobne si myslim, ze maso a bielkoviny clovek potrebuje a silou mocou sa snazit byt vegan a vegetarian nie je ok a hlavne pokial su v rodine male deti a taka nevyvazena strava. Nehovorim ze by malo byt maso kazdy den na tanieri to nie, vsetko s mierou ale zbytocne si odtrhat od ust lebo je to akoze zdrave, to sa mi nepaci.

duma

Presne sme sa o tom vcera doma rozpravali. Mali sme vegansky obed a sme zhodnotili, ze aj ked sme plne taniere zjedli, tak sa necitime tak preplneni a unaveni ako keby tam mali aj nejake maso.