Neustale stretavam byvalky mojho partnera

Príspevok v téme: Neustale stretavam byvalky mojho partnera
Podivne

Aj vy stale stretate byvalych svojho partnera? Zijeme v malom meste a uz mi to ide na nervy stale sa tocia tie osoby dokola, stale stretavat minulost mojho partnera. Uz sa citim ako deges, ked idem do mesta, bez toho by nepresla jedina navsteva. Je toto bezne? A este ked vidim ako sa tvaria ako keby som im veceru zhltla, tak mam vsetkeho dost.. co som jedovaty had?

Aliss

Podivne, jemin, tak to neries, ze sa pozeraju :D :D Maju oci. Mozu ich pouzivat tak, ako sa im to paci. Tak ukaz, ze nie si z tych zien, ktore su luzy a idu byvalkam svojho frajera vyskriabat oci za pohlad a spravaj sa ako dospela, vyrovnana zena :) Nevsimaj si to, neries, nevytvaraj si domienky, nezaoberaj sa tym....

ahjaj

poznala som chalana, ktorý chodil 4 roky so svojou priateľkou. Podvádzal ju v kuse. Napokon sa rozhodol rozísť sa preto, lebo mu už bolo blbé, v kuse sa stretávať s bývalými milenkami, keď išiel držiac sa za ruku so stálicou. Tým milenkám totiž zvykol povedať predtým, než k niečomu došlo, že raz a dosť, lebo má stálu priateľku, a potrebuje sa iba odbaviť.Asi mu to nechceli veriť.

Podivne

Ved nepisem, ze ja zazeram, ba naopak, zazeraju oni na mna, jedna mojho podvadzala a ked ho chcela naspat, odkopol ju, druhu mal len na sex, chcela ho na viac, ale on ju nie a tretiu tiez nechal, tak asi maju problem s tymto, kedze co viem, vsetky tri neziju najstastnejsie zivoty, ale co ja za to mozem? Ked uz mi kamoska povie, ze sa po mne otacaju na ulici tak ja uz neviem..

Aliss

A co ti akoze urobili? Len to, ze mali nieco, co mas teraz ty? Nemaju sa nahodou odstahovat, aby si bola spokojna? :D To, ako na ne reagujes, len ukazuje, ze nie si celkom slobodna, stastna a harmonicka dusicka :) Odporucam popracovat na svojom sebavedomi a svojom postoji. Budes ich stretavat a teda nie je lepsie nemat oduty face? Ku prikladu davam, ze ja som s byvalou mojho partnera taka ta "zdraviaca" kamoska. Urcite sa jedna druhej nezverujeme s nicim dolezitym, nechodime na kavicky, ale vzdy ked sa stretneme, pozdravime sa a prehodime par viet. Ona uz stastne vydata, ja takmer vydata. Nemame byt preco rivalky ani najlepsie kamosky. Ale obe sme spokojne, stastne a vyrovnane, preco teda na seba zazerat a tvarit sa hnusne? :)