Vypila som pár glgov čaju a o chvíľu som cítila chlad pri srdci, môžem mať vodu v srdci?
Má niekto skúsenosti keď voda ide do srdca?
ahjaj :
(Kde som ja tu písala, že sa jej môže osrdcovník zapáliť od čaju?)
Tu si o tom nepriamo napísala : "To, že si náhodou prehltla,a zle Ti to padlo, či Ťa to chladilo, ešte neznamená, že sa Ti osrdcovník mohol okamžite zapáliť".
Kedže si napísala slovnú frázu "ešte neznamená" tak v podstate si ako keby pripustila možnosť že sa tak stať niekedy môže. Je to podobne ako keby som napísal že - bývam na Slovensku, ale to "ešte neznamená" že som Slovák. Každopádne som však slovným výrazom "ešte neznamená" pripustil možnosť že ked bývam na Slovensku, môže to znamenať niekedy i to že som Slovák. Alebo " veľa jem, no to ešte neznamená že som tučný". Každopádne som však tú možnosť pripustil, že môžu existovať prípady kedy ked človek veľa je bude tučný. Ide síce o slovnú hračku ale predsa.
Po správnosti si teda mala skôr napísať nasledujúce : "To že si vypila pár glgov čaju, nemá (vôbec) prečo znamenať to, že ta bolí pri osrdcovníku.
tomas, vidím, že tu čítaš s porozumením. :-)) Či len večerná únava? Kde som ja tu písala, že sa jej môže osrdcovník zapáliť od čaju?
Zápal osrdcovníka môže byť spôsobený tým, že zápal pľúc prejde na osrdcovník, potom bakteriálnou nákazou, alebo vírusom. Vzniká vtedy, keď nejakým spôsobom zlyhala imunita a vpustila to až tam. niekedy tam ten zápal pľúc ani nemusí byť, to je jednoducho tak, že niekto, keď prechladne, zabolí ho hrdlo, iného zas sedací nerv. Rovnako tí, ktorí zápal osrdcovníka už mali, ho môžu dostať s väčšou šancou znova.
Ja že si urobila chybu v písaní :D
Veru že som nevedela že existuje osrdovník, že ho máme v tele.Budem v klude teda.
môj brat mal vodu v osrdcovníku. Je to vlastne zápal osrdcovníka.
Má aj iné príznaky, pozri si na internete. To, že si náhodou prehltla,a zle Ti to padlo, či Ťa to chladilo, ešte neznamená, že sa Ti osrdcovník mohol okamžite zapáliť.
Lieči sa to antibiotikami alebo keď antibiotiká nepomáhajú, operáciou.
Prejavuje sa celkovou slabosťou, alebo aj mdlbobami a nízkym krvným tlakom, sťaženým dýchaním a bolesťami chrbta a hrudníka.
Prosím pomoc, čo to je?