ahojte dievcata a zeny prosim ako zvladate na Slovensku utiahnut prenajom maleho bytu alebo platenie hypoteky? Mate dve prace ? Rozisla som sa minuly rok s priatelom a vratila som sa k rodicom domov ale mame caste nezhody a ja som doma uplne nanervy. Zacala som si hladat preto byvanie vlastne no ceny za mesacny prenajom aj malej garsonky su moj cely plat. Co robit? Som doma uz naozaj zufala . Poradte prosim dakujem
baby ktore byvate same ako zvladate utiahnut hypoteku/podnajom?
Fg :
(Myslíš že ona je šťastná že má na krku 49ročného syna, že by bola najradšej keby má vnukov a mala svoje sukromie a čas na seba? )
No ja neviem. Nemyslím si že existuje vela matiek ktoré by chceli bývať samé. Samota je kopu krát na zbláznenie. Navyse jeho matka je už určite staršia a tiež často krát už nevládze robit bežné veci, potrebuje pomoc s domácimi prácami, pomoc s nakupovaním, a tieto veci popri robote zrejme robí jej syn "Pilčuk". Ja myslím že jeho mama je štastná že jej syn pomáha a že má nejakú spoločnosť a nemusí byť sama.
Určite lepsie syn ktorí zostane bývať s rodičom, ako syn ktorí sa o rodičov zaujíma len z času na čas, pričom neskôr ich aj tak šupne niekam do starobinca.
Bývam sama v prenajatom byte už 3. rok a vôbec neľutujem, že na mesačné nájomné ide skoro celá výplata, za ten pokoj mi to stojí. Mám pomerne dosť úspor, takže nemusím a ani nechcem mať 2 práce. To kedy by som stíhala?? Radšej sa uskromním, predsa si nemusím kúpiť každú somarinu, vysedávať v podnikoch atď. A vôbec neplánujem zavesiť sa na nejakého úbožiaka, aby sa o mňa "staral" a byť od neho závislá. Úprimne sa čudujem tým, ktorým to vyhovuje. A budúci rok sa chystám kúpiť si vlastný byt, zariadiť si ho podľa svojich predstáv, už sa na to teším :).
Katka, ty si sa asi spoliehala na priateľa, že zabezpečí bývanie, a nemala si premyslené čo v prípade rozchodu, tak si sa musela vrátiť domov. Dúfam, že si sa z tej chyby dostatočne poučila a budeš sa už spoliehať len sama na seba, ušetríš sa takýchto nepríjemných prekvapení. Lebo veriť, že nejaký "vzťah" dnes vydrží dlhšie ako pár rokov, je prinajmenšom naivné.
Keby ťa matka vyhodila z domu alebo nedajbože by umrela, tak skončíš ako bezdomovec. Ony keď tu raz nebudú, tak si uvedomuješ že to sám neutiahneš s tymto myslením aké máš? Živí ťa matka. Máš 49rokov a živú ťa matka. Nie je ti to blbé? Myslíš že ona je šťastná že má na krku 49ročného syna, že by bola najradšej keby má vnukov a mala svoje sukromie a čas na seba? Zamysli sa a rob niečo so sebou, dokáž že tu nie si zbytočný... a nevravím že si maš hladat vztah
hej, tých 400 eur ti iste stačí a matka býva zadarmo :-D
filipa, ja si na rozdiel od vzťahu/vydajachtivých ženušiek zarábam na seba sám.
Pilčuk, ty si nevieš zarobiť ani sám na seba, nie ešte na partnerku :-)
živí ťa v podstate matka-čiže žena :) ty máš už len čo hovoriť...
Cloo- tvoj hlavný prijem je tvoja matka :D takže neviem čo je horšie
Musí byť ťažké to precitnutie, keď žena stratí svoj hlavný zdroj príjmu = partnera... Až vtedy sa ukážu jej skutočné (ne)schopnosti.
Nebyvam sama, ale kamaratka ano a ano, ma dve prace