Ako bojovať o priazeň ženy ??

Príspevok v téme: Ako bojovať o priazeň ženy ??
Smutny Jano

Ahojte. Mám 39 rokov. V snahe nájsť si partnerku som sa nechal zlákať modernými spôsobmi zoznamovania a preto som registrovaný na viacerých zoznamkách. Popíšem Vám vzor mojej poslednej konverzácie nez internet , ktorá mi robí vrásky na čele:

Oslovil som ženu. Najskôr sme si spolu písali cca dva týždne. Ráno, cez deň,večer. Kopec slov, kopec viet a obrovské množstvo správ. Mali sme si čo písať. Nasledovalo rande, posedenie na kávičke. Padli sme si do oka. Nasledovalo ďaľších cca 6 posedení na kávičke, zhováranie, čas nám neskutočne ubiehal, mali sme rovnaké názory, všetko bolo super.....pomedzi posedenia sme stále písali a písali a písali. Dokopy sme takto prežili dva mesiace. Samozrejme nechýbali lichôtky cez správy...ale také rozumné, žiadne puberťácke reči. Jednoducho sme si úplne sadli a našli jeden druhého.

A naraz žena prestala písať. Žiadne pohotové odpovede ako predtým, len pár správ cez deň. Smajlíky už len občas, žiadne ranné pozdravy, žiadne priania na dobrú noc....ako predtým. Už len také strohé správy :-(.

Neviem čo sa mohlo stať. Preháňali sme to s tými správami ?? Potrebuje si oddýchnuť ?? Je v tom niekto iný ??

Poraďte ako bojovať o jej priazeň. Komunikovať s ňou stále tak ako predtým...ako keby sa nič nedialo ?? Alebo ju nechať nech si oddýchne ??

Ďakujem za odpovede.

Smutny Jano

jajka48 :

Samozrejme po kávičke boli prechádzky po meste. Ale ako som už písal, dosť veľa sme spolu kecali a písali, takže o sebe toho už vieme dosť veľa a viem že napr. nejaká dlhšia prechádzka ju veľmi neosloví a hlavne terajšie zimné počasie nemá rada, takže ťahať ju na prechádzku popri jazere by bola hlúposť, kde by ju klepalo od zimy.
Už som jej dával aj také návrhy, ale odpoveď bola jednoznačná...v zime nie, na jar a v lete áno. To myslím pochopí každý, aj Tí zakomplexovanci ktorí mi tu do témy reagovali ich primitívnymi názormi.

jajka48

Nie som z tych ludi ktorí uznavaju zoznamky ale ak už by som sa mala s niekym zoznamit cez zoznamku a vkuse sa stretavat len na kavicke niekde kde vkuse sedime len na zadku a rozpravame sa to by ma akoze nudilo ako zenu. Obcas ano, ist na kavu a pokecat ale ja by som napriklad uvitala nieco ine nez len sedenie pri kave. Normalne si naplanovat nejaku prechadzku dlhu, niekde ist, mozno nejaky vylet alebo nieco take a takto sa spoznavat pretoze zakazdym mat take rande ze len sediet na kave a kecat to by ma akoze vazne nebavilo. Kazdopadne by som sa asi neodmlcala ale skusila navrhnut nejaku tu prechadzku alebo vylet kvôli zmene. Mala som uz take stretnutia s chlapmi, pozvali ma na kavu a zase sme len sedeli atd. Ale raz sa objavil jeden (spoznala som ho v praci) a velmi ma prekvapil ked ma pozval na prechadzku. Poviem vam ze som bola velmi rada a bolo to super :) pekne sme sa presli po cerstvom vzduchu, rozpravali sme sa, trochu sme si aj sadli v prirode na lavicku. Toto ja uznavam. Chodili sme takto velmi casto. Tu kde byvam mame celkom fajn prostredie, je tu rieka kde sa ludia bezne chodia poprechadzat, zrelaxovat a je tu klud, su tu aj zahrady s lavickami atd. Ani raz sme neboli sadnut nikde na kave a popravde som aj dufala ze nepojdeme. Neboli sme obklopení ziadnymi ludmi z kaviarne, boli sme len my dvaja, kecali sme, smiali sme sa. Dnes je tento chlap mojim partnerom :) konecne niekto kto ma nezobral zase len niekde sadnut na zadok do kaviarne.
Skus nabudude vymysliet nieco take. Skus tu zenu niekde vziat aby ste mali nejaky zazitok alebo nieco. Kaviarne su nuda :)
Tiez si myslim ze spoznat niekoho na internete a spoznat niekoho na prvykrat osobne bez nejakej zoznamky je obrovsky rozdiel. Podla mna je velmi dolezity prvy dojem a je skvele ak sa dvaja ludia spoznaju normalne v realite a spontanne ako ked si dvaja ludia spolu pisu pretoze tam velmi chyba ten osobny kontakt. Ak si s niekym pises v podstate nevies vobec aky ten clovek vlastne je nazivo, co zo seba vyzaruje, na nete kazdy pozera len na foto a vyzor lebo tam sa to ani inak neda a pritom aj taka menej pekna baba by mohla byt uplne super a lepsie by si si s nou mohol sadnut nez z nejakou krasavicou lenze na nete vzdy hra hlavnu ulohu vyzor a preto clovek vzdy napise len tej osobe, ktora sa mu najviac zapaci bez ohladu na to ci si s tym clovekom sadne ci nie.

orol1

podla mna ju len omrzelo tolko sa dookola ozyvat a furt to same. je to proste nudne. alebo je tu jesen, mozno ma depresie.

zuzi74

Pises, ze sa stara o 2 deti...predpokladam, ze jej vlastne. Mozno kvoli nim si to rozmyslela, mozno jej deti nieco povedali...neviem ake su stare.
Rozhodne netlac na nu, nepis casto, nechaj ju, nech sa ona angazuje. A urcite by som sa spytala, ci sa nieco stalo, ci si nieco pokazil, pripadne si ju niecim urazil.
Moze byt, ze ju zaujal aj niekto iny, pripadne si to rozmyslela kvoli tej dialke. Tazko posudit.

Tripla

Triple,

kludne si ten svoj "obrovsky" majetok nechaj, o ktory sa tak trasies a vobec si si nestihol ani vsimnut milujucu zenu, ktora o tvoj majetok ani nikdy zaujem nemala, ktora sa nici kvoli muzovi, ktory ju uraza a ohovara skade chodi. Zbohom.

triple

Tripla,

kam sa chces posuvat? nie kazdy je taky, ze po troch stretnutiach prepise na teba majetok. Budes to mat tazke veru.

Tripla

Tak to sa dievca rychlo spamatala, bo niektori chlapy su schopni takto zakrpatiet aj 3 roky vo vztahu, len vypisovat a kavicky, ziadny posun. Zrejme potrebuje muza cinu a nie nejakeho vypisovaca, slovneho oblbovaca a basnika, ale muza praktickeho do zivota. Snad takeho nasla. Tuto triple skonci ako pulcuk, bo ma fobiu z upirov, ked furt trepe vsade o vyciciavani.