Ahojte. Mám 39 rokov. V snahe nájsť si partnerku som sa nechal zlákať modernými spôsobmi zoznamovania a preto som registrovaný na viacerých zoznamkách. Popíšem Vám vzor mojej poslednej konverzácie nez internet , ktorá mi robí vrásky na čele:
Oslovil som ženu. Najskôr sme si spolu písali cca dva týždne. Ráno, cez deň,večer. Kopec slov, kopec viet a obrovské množstvo správ. Mali sme si čo písať. Nasledovalo rande, posedenie na kávičke. Padli sme si do oka. Nasledovalo ďaľších cca 6 posedení na kávičke, zhováranie, čas nám neskutočne ubiehal, mali sme rovnaké názory, všetko bolo super.....pomedzi posedenia sme stále písali a písali a písali. Dokopy sme takto prežili dva mesiace. Samozrejme nechýbali lichôtky cez správy...ale také rozumné, žiadne puberťácke reči. Jednoducho sme si úplne sadli a našli jeden druhého.
A naraz žena prestala písať. Žiadne pohotové odpovede ako predtým, len pár správ cez deň. Smajlíky už len občas, žiadne ranné pozdravy, žiadne priania na dobrú noc....ako predtým. Už len také strohé správy :-(.
Neviem čo sa mohlo stať. Preháňali sme to s tými správami ?? Potrebuje si oddýchnuť ?? Je v tom niekto iný ??
Poraďte ako bojovať o jej priazeň. Komunikovať s ňou stále tak ako predtým...ako keby sa nič nedialo ?? Alebo ju nechať nech si oddýchne ??
Ďakujem za odpovede.