Ako bojovať o priazeň ženy ??

Príspevok v téme: Ako bojovať o priazeň ženy ??
Smutny Jano

Ahojte. Mám 39 rokov. V snahe nájsť si partnerku som sa nechal zlákať modernými spôsobmi zoznamovania a preto som registrovaný na viacerých zoznamkách. Popíšem Vám vzor mojej poslednej konverzácie nez internet , ktorá mi robí vrásky na čele:

Oslovil som ženu. Najskôr sme si spolu písali cca dva týždne. Ráno, cez deň,večer. Kopec slov, kopec viet a obrovské množstvo správ. Mali sme si čo písať. Nasledovalo rande, posedenie na kávičke. Padli sme si do oka. Nasledovalo ďaľších cca 6 posedení na kávičke, zhováranie, čas nám neskutočne ubiehal, mali sme rovnaké názory, všetko bolo super.....pomedzi posedenia sme stále písali a písali a písali. Dokopy sme takto prežili dva mesiace. Samozrejme nechýbali lichôtky cez správy...ale také rozumné, žiadne puberťácke reči. Jednoducho sme si úplne sadli a našli jeden druhého.

A naraz žena prestala písať. Žiadne pohotové odpovede ako predtým, len pár správ cez deň. Smajlíky už len občas, žiadne ranné pozdravy, žiadne priania na dobrú noc....ako predtým. Už len také strohé správy :-(.

Neviem čo sa mohlo stať. Preháňali sme to s tými správami ?? Potrebuje si oddýchnuť ?? Je v tom niekto iný ??

Poraďte ako bojovať o jej priazeň. Komunikovať s ňou stále tak ako predtým...ako keby sa nič nedialo ?? Alebo ju nechať nech si oddýchne ??

Ďakujem za odpovede.

triple

Pozri, ak by jej na tebe zalezalo, tak ti bud vysvetli, co je vo veci, aby si sa zbytocne netrapil, alebo ti odpovie na ranny pozdrav a dalsie spravy.

To znamena, ze si najskor nasla z jej pohladu nejakeho lepsieho na vyciciavanie.

Lollka

Skus sa jej spytat ze ci sa nieco nestalo a ci si ju trebars niecim neurazil. Alebo ci je len unavena z tolkeho pisania. Tazko povedat co sa tam mohlo stat, mozno si povedal nieco co sa jej dotklo alebo sa jej nepaci nieco na tvojom spravani ale to moze byt cokolvek. Skus sa spytat priamo jej.

ahjaj

môže mať horšie obdobie, byť ustaraná a nechce to prenášať na vás dvoch, ani vtedy Ti nebude písať, keď je unudená z toho, ako sa jej darí. Odporúčam vynechať prianie dobrého rána a dobrej noci a odmlčať sa. Zmeraj si, za aký čas Ti ona napíše po Tvojej správe a presne o taký istý čas jej odpíš.
A ber to tak, že ono to takto nemohlo donekonečna fungovať. Možno si potrebuje veci premyslieť, a možno nepotrebuje vôbec nič, len ju to už nebaví toľko si písať, už nemáte toľko nového, čo si povedať.
To, čo ju ohurovalo, lebo to nepoznala, ju neohuruje, lebo to už pozná. Daj jej pokoj. Prihlás sa zriedkavejšie, ale obsažnejšie, prispôsob sa jej.

cloo

Zrejme si našla niekoho lepšieho, rozumej bohatšieho. Niekoho, kto jej bude olatiť drahé dovolenky, kabelky, handry, kozmetiku a podobne.

Ja mám 49 rokov, nemám auto, mám veľmi slabo platovo ohodnotenú prácu. Nikdy som nepatril k tým bohatým a následne (nielen) ženami obľúbeným mužom. Preto som za celý život nemal ani jeden jediný vzťah, ženy som sa ani len nedotkol. Žiadná ženuška sa predsa nebude so svojim "drahým" vyvážať niekde v MHD-čke, vlaku...Každá chce mať svoj honosný zadok položený na mäkkúčkom sedadle luxusného tátoša svojho partnera či manžela, každá chce vojsť do luxusného, najidealnejšie novopostaveného rodinného domu (tým veľmi "skromným" postačí aj byt), za ktorý ona, samozrejme, nemusí minúť ani cent, každá chce svoje veľmi vzácne telo vyvaľovať v teple na pláži a robiť si fotečky, samozrejme tiež za partnerové peniaze...

Jednoducho, ak nemáš svoje auto, resp. nejaký novší model, slušne platenú prácu, svoje bývanie, priazne zo strany žien sa nikdy nedočkáš. Stačí nesplňať len jednu z uvedených požiadaviek.

Smutny Jano

Lollka, ono je to trošku komplikovanejšie. Bývame od seba 60km ďaleko, jej pracovná doba a moja pracovná doba sa bohužiaľ neprekrývajú, ale práve naopak, čiže to jedno stretnutie počas cca 4 dní je fakt maximum čo zatiaľ môžeme urobiť. Navyše počas týchto dvoch mesiacov čo spolu komunikujeme už o sebe čo-to vieme a viem že ťahať ju kdesi do kina či do spoločnosti ..... týmto by som si len podkopával nohy a zatĺkal klince do rakvy.

Navyše sa ešte sama stará o dve deti, takže časovo je dosť zaneprázdnená. Ale toto všetko sme si už vysvetlili počas tých dvoch mesiacov, tam by som problém nevidel. Naplánovali sme si už aj také dlhodobejšie ciele a výlety...jar, leto....lebo zimu ani jeden z nás nemá rád. Takže plány sú a celkom reálne....

....len niečo sa muselo stať.

Lollka

A za tie dva mesiace ste boli 6 krat na kavicke a inak nic? Nikam ste to neposunuli? Ako mna by tiez nebavilo donekonecna chodit s niekym na kavicky aj to len obcas a furt si len pisat a pisat a inak nic. Mohol si ju zobrat aspon na vylet, do muzea alebo pod., proste nieco podniknut. A rozhodne sa stretavat castejsie a nie si furt len pisat a cca. raz za tyzden-dva kavicka. To by aj mna prestalo bavit. Plus si ju mohol aspon chytit za ruku, dat jej pusu, niekam to trocha posunut.