Dobrý deň, mám taký problém, že vždy ráno alebo niekedy aj cez deň a večer mi akoby vypol mozog a trva chvilu kym mi zacne fungovat. Pocas "nefungovania" mozgu mam akoby prazdnu hlavu, neviem myslieť, citim sa ako automat, neviem sa sustredit a nedokazem ani nic robit, nic si nepamatam neviem si na nic spomenut.mam aj psychiatricke diagnozy- uzkost, depresia, derealizacia....myslite ze to moze suvisiet s derealizaciou?uz takto dalej nevladzem
Vypnuty mozog
Nemas aj take spomalene vnimanie? Alebo ze ked sa s niekym rozpravas tak vobec nemas mimiku a mas taku stuhnutu tvar? Alebo ze ked ides po meste nevnimas vobec
Mam to iste co ty vkuse 2 roky bez prestavky.Ludi prosim ktory nevedia nech sa nevyhadruju.Na toto AD? Hah vtipne ziadne ad ani antipsychotika a podobne sracky ta z toho nedostanu.Ver mi ze si este z tich stastnich ked to mas len obcas ja to mam denodenne.Mne nato teda nic nepomaha ale ty to mozes mat z liekov.Lebo AD skodia mozgu.Naco ich beries ked nezaberaju?Ked chces napis mail pokecame
Ano na derealizaciu beriem AD- alventu a antipsychotikum Olanzapim, ale nemam pocit ze mi zaberaju..vystriedala som uz desiatky liekov a nic..
k tym psychiatrickym diagnozam neuvadzaš či berieš aj AD?
drogy z ktorych si ako zombie.. a tu maš odpoved...
kedy sa Ti to začalo prejavovať v akom prostredí/vzťahovom si vtedy resp. krátko pred tým bol.
Bola v živote nejaká nespracovaná negatívna emócia krátkodobá / dlhodobá ?