celebrity a showbiznis

Príspevok v téme: celebrity a showbiznis
therainbow

Možno sem takáto téma nepatrí, ale zaujímalo by ma, či samotné "celebrity" volajú do redakcií časopisov, že vtedy a vtedy budú tam a tam, nech ich tam nafotia nejakí paparazzi, len aby sa o nich písalo, je im jedno či v dobrom či v zlom, však aj"negatívna reklama je reklama"...prečo sú títo ľudia ochotní stratiť svoje súkromie len aby boli ostatným na očiach, aby ich všetci obdivovali...čo sú to za ľudia a aké majú hodnoty???

mimwi

Väčšina z nich tvrdí, že im to vadí ale keď si to tak vezmeš tak to tak nemôže byť. Proste by to nevydržali také prenasledovanie keby nejaká ich časť nemala ten rozruch okolo nich rada

Celebritko

Poznam par celebrit a mam aj medzi nimi priatelov. Inak by ste sa divili, ale vela z nich je normalnych, akurat vedia, ze potrebuju popularitu ku svojej praci a vedia, ze si ju musia nejako budovat. Ani jeden z nich vsak neposiela svoje foto a pod. do novin. Ono si treba uvedomit, ze aj novinari su svojim sposobom cudni ludia a nechceli by iba tak dvihat popularitu celebrit, citili by sa ako ich posluhovaci. Cize aj keby posielali fotky, tak ich novinari ignoruju, lebo su na nieco cielene a nie su autenticke, ale nahrane. Tie moje celebrity maju skor problem ako utajit svoj sukromny zivot. Oni to co chcu ukazat daju na socialnubsiet alebo idu na nejaku spolocensku udalost, kde sa napr. extravagantne oblecu a uz o nich pisu, to si uvefomuju. Aj mna uz oslovili novinari, ked ma videli s celebritami vo VIP zone na akcii (bola to modna prehliadka), fotili tam a pockali ked som siel na wc a tam ma oslovili. Zo srandy som sa pytal na podmienky, tak za info by mi dali par desiatok eur az max 200 eur, co som ich vysmial, ze asi ked sa kamaratim s takymi ludmi, tak som v high society a tie peniaze su pre mna smiesne a ze riskujem, ze ked na to pridu, tak sa so mnou prestanu kamaratit :) Cize skor funguje take to paparazzovanie bud priamo novinarmi alebo ked celebritu odfoti nejaky bezny clovek v nejakej blbej situacii. Tie nahrane fotky od celebrit nechcu, max zoberu nejake oficialne foto napr. zo svadby a pod.

Rosegold

Take celevriti posielaju rovno do redakcie svoje fotky aby mal bulvar o com pisat a aby sa zviditelnili. Taki ludia dobre vedia co robia. Lebo pochopili ze najlepsie sa zaraba na sprostych ludoch. Napr taka plackova. Obycajna prostitutka ktora sa mazala s olejom na kozenom gauci, zaraba penazi a z coho? Co ona vlastne robi? Nic. Zaraba z reklam na instagrame a este sproste slovenky vo veku 16-25 rokov ju v tom podporuju. Len ludia robia sprostych, netalentovanych ludi slavnymi.