Chcela by som sa zamestnať

Príspevok v téme: Chcela by som sa zamestnať
baska888

Ahojte. Mam problem ktory ma trosku trapi uz dlhsiu dobu. Ked som skoncila strednu velmi som chcela aby sme si s mojim vtedy este priatelom spravili najskor dietatko a az potom by som sla na vysoku. Po dietatku som velmi tuzila a nechcela som ist na vysoku. Mam rada rodinny zivot. Nebol z toho nadseny ale nakoniec sme sa dohodli ze najskor deti. Prislo prve, druhe a ja som akosi na skolu za tych 5 rokov aj zabudla... ked som zistila ze som zase (tretikrat) tehotna vedela som ze na skolu sa uz necitim a popri troch detoch by som ju iste ani nezvladla. Moj muz vzdy dobre zarabal a vedel sa o nas postarat aby nam nechybalo. Teraz ked uz aj nas najmensi drobcek Tobiasko isiel do skolky zacala som sa doma citit trochu sama. Manzelovi som povedala ze by som chcela pracovat no on s tym vyslovne nesuhlasi a nezela si to. Vraj som mala na to mysliet ked som nechcela ist na vysoku ze teraz su aj deti aj on takto zvyknuti a nebude sa to menit. Chapem ho a viem ze sa o nas vzdy staral ale aj tak by som rada vyvetrala hlavu pracou. Poradte mi prosim mam ho vobec este prosit alebo radsej sa prisposobit potrebam nasej rodiny?

pomelo

ty si trufas ist od 3 deti do roboty? kedy vsetko stihas, co jedavate? ja by som nevladala alebo nestihala ist do roboty od 2 nieto este od 3. kym vsetko porobim, prejde cely den.

Baska8888

@Katka ja viem ale na vsetkom sa dohodujeme tak ze suhlasime obaja..on tiez berie pri inych veciach moj nazor do uvahy a preto ho nechcem obchadzat ale pokusim sa naneho malilinko este pritlacit
@nerozumiem vobec to nie je pravda ze by som si nevazila to co moj muz pre nas robi velmi si to vazim tak neviem odkial si to nabrala

Lollka

A preco nechce tvoj muz aby si isla pracovat, boji sa ze doma nebude navarene, upratane? Porozpravaj sa s nim a zisti tie dovody. Navrhni mu, ze si najdes pracu len na pol uvazku aby si aspon trocha vypadla medzi ludi a ze o domacnost sa postaras aj tak (ak to tak chces). Ak ta ma aspon trochu rad bude sa aspon snazit najst nejaky kompromis.

Katka12245

To myslis vazne, ze prosit? Prepac, ale ak to mate takto nastavene, tak Tvoj muz je velky sebec. Nechcem Ta nijako urazit, to nie. Ale ak si si Ty, ako matka, ista, ze to s detmi zvladnete, nie je ziaden dovod, aby si nezacala pracovat. Kazdy normalny a milujuci chlap by bol na svoju zenu hrdy. A nie, ze on s tym nesuhlasi...to co je pre Boha. Jasne, ze to bude tazke, jasne, ze budu problemy, ale kopec zien na 3 deti a aj uspesnu karieru. Tak hlavu hore a chod do toho. Drzim palce

Nerozumieeem

Bože ty mozes byt rada ze nemusis chodit do roboty, ze viete zit z jedneho platu. Co by som za to dala. Ved nikto ta nenuti sediet doma na zadku. Chodievaj do fitka do prirody von so psom s kamaratkami tolko mozností maš a nevaziš si to.