Nenosim spodne pradlo

Poucko

Je toako afrodiziakum, vies? A to ma vzdy zelenu, totalnu ZELENU pred vsetkym ostatnym.
Atie gate si radsej daj.Aj chripka moze byt neprijemna.

Kimmy_CA

Zaujímavé že keď ja som tu v sekcii "Vzťahy" asi pred dva-a-pol rokmi založila tému s podnetom k diskusii o rozličných náboženstvách tak bola do 24 hodín adminom zmazaná, ale keď sú tu v tejto sekcii založené diskusné vlákna o lepidle alebo o (ne)nosení spodných gatí tak to tu ostáva. Hmm.

Kimmy_CA

Mňa by najviac zaujímalo prečo je táto téma v sekcii "Vzťahy" a nie napríklad v sekcii o ženských gynekologických problémoch. Tiež mám ten dojem ako keby sa zakladateľka témy s tým tuná mala potrebu predvádzať, že nenosí spodné prádlo. Alebo len nevie poriadne čítať a správne zaradiť diskusnú tému do patričnej kategórie?

cauteprasce

Wtf a Hygienic
ze vas huba neboli sa takto vulgarne a nehune vyjadrovat na adresu zien a ich intimnych miest! Fuj!!!
Nepoviem o starych zenach vo veku 50 a viac rokov ci tucnych zenach ale celkovo hadzat vsetke do jedneho mecha?
Hygienic uz ta vidim ako si myhes vtaka na verejnych zachodoch alebo v praci ptrd kolegami.... :DDD

almia

a nás to má trápiť, že ty nenosíš spodné prádlo? vôbec nie! pokiaľ to tebe tak vyhovuje, tak ho nenos. mne osobne by to veľmi vadilo!

Nezavysli

Hygienik - no ja si teda neviem predstaviť,ako si na verejnom zachode,pred ľuďmi vytiahnes penis a začneš umývať v umyvadle.Mna by hneď napadlo že si niejaky úchyl.

99domima

Pokiaľ to tebe neprekáža, tak nenos aj naďalej ale nás to nezaujíma a nemusíš to takto verejne vypisovať!

momentik

Tak ho nenos. Je to tvoja vec a to ze sa tym verejne chvalis je o tom ze skor ta vzrušuje ze sa tym chvális ako samotný fakt nenosenia spodarov. Je to neskodna uchylka, nie su v tom deti anu starci tak chill out. Mne je to osobne jedno :)