Ahojte chcem sa spytat ci je to problem ak uz roky nenosim nohavicky? Vzdy mi velmi vadili. Moze to mat nejake nasledky?
Nenosim spodne pradlo
Protect a preto ja si vzdy po curani idem k umyvadlu, stiahnem predkozku a umyjem si vtaka a je mi jedno, ak su okolo mna ludia a co si o tom myslia. Na kazdom wc je umyvadlo. Ja jednoducho neznesiem mat smradlaveho vtaka. Frajerka mi povedala, ze moj vtak stale vonia ako cerstvo umyty :)
Vy zeny taku hygienu nedokazete dodrzat a okrem toho si ocikate celu vaginu, ked curate a toaletnym papierom si to iba rozotriete.
Draha, co sa rozculujes? Existuju zeny, ktore si myslia, ze su dokonale. Kazdy, muz, ci zena, niekolkokrat za den cura, preto ma na konci dna pipik aj fujaru zacurane, smradlave, zapotene a rovnako spodne pradlo. Ked nenosi gatky a ma v lete suknu, myslis, ze to ludia okolo nej necitia? Citia. Hygienu dodrziava kazdy, ale zrejme sa umyje az vecer a neumyva sa po kazdom curani. Logicky. Intimky zrejme tiez nenosi, ked nenosi gatky. Takze, co ta tak poburilo? Vedomie, ze tvoja ctena fujara nevonia konvalinkami cely den?
A pani ktori sa tu tiez na jej adresu odvazili udriet
Tak moji zlati aj vase penisy produkuju sekrety a po vymoceni si ho len otrepete takze kto ma zacurane co? Chcela by som vidiet vase spodky na konci dna ake biele ich mate ako na zaciatku dna ze?
Nehovoriac o smegme na zahyboch penisu...
Niektori tu mate ozaj dost nechutne poznamky na jej adresu!
To ze vy nedbate na hygienu neznamena ze aj ona! To ze mate smradlave spodky, vytoky a zacurane pindule neznamena ze aj ona!
Dievca k tebe len tolko. Nema to vobec svoje vyhody chodit bez gatiek. Gatky ta chrania pred moznou infekciou, pred chladom a maju svoj ucel. Nejde tu len o dni ked mas menzes, ale celkovo oddeluje sliznicu.posvy a jej okolie aj moc. trubicu od necistot na vonkajsom obleceni, ak sa ti latka nohavic priamo otiera o posvu a moc trubicu tak to nieje dobre. Za dalsie, oocas dna kazda vagina produkuje sekrety nmeyslim teraz dni ovulacie ale bezme
dni, tie sekrety ktore mozu unikat obcas aj mimo nej a teda gatky su tu nato aby ochranili pred zaspinenim odev ked sedis, otieras odev o posvu pri chodzi a pod.
V lete ak mas suknu ci saty este nepoviem ale zas v zime chodit bez gatiek je riziko prechladnutia.
myslim, ze nasledky nie ale to ti nevadi, ze ich nemas?..ako to riesis cez menstruaciu?..
myslim, ze nasledky nie ale to ti nevadi, ze ich nemas?..ako to riesis cez menstruaciu?..
No dievca, ty musis pocas menstruacie ale vyzeraaaat :)
smradlavu ocuranu fujaru mas mozno tak ty, uchyle
Nohavicky sa davaju do prania kazdy den ale pochybujem ze davas do prania kazdy den rifle takze ti musia dobre smrdiet. Okrem toho v tomto pocasi tam mozes aj lahsie prechladnut. Divim sa,ze bavlnene nohacicky ti vadia ale tvrda riflovina nie.
Prechladne ti fujara a ked ti nevadi, ze sa ti na nu prasi pod suknou. Tebe je to mozno prijemne, ale ludom okolo teba velmi nie, ked citia tvoju smradlavu, zacuranu fujaru po celom dni.