Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo nemôže žiadny vzťah vydržať?

Príspevok v téme: Prečo nemôže žiadny vzťah vydržať?
novatema25

Oplatí sa vôbec začínať si nejaký vážnejší vzťah? Existuje vôbec niečo také ako "pravá láska"? Ja mám taký pocit, že vzťahy sú pekné len na začiatku, resp. v prvej polovici trvania a potom to má len negatívny spád až sa nakoniec dostane k rozvodu...

Ak by existovala nejaká skutočná láska tak by asi nebolo toľko rozvodov a toľko striedania partnerov nie? Mne príde absolútne nezmyselné zakladať si nejaký vzťah na klamstvách - a tými klamstvami myslím frázy ako "budeme spolu navždy" "navždy ťa budem milovať" a podobné sra.......

Bol by som rád keby som si mohol nájsť ženu s ktorou by mi to trvalo až do konca života, neskutočne šťastný by som bol... ale to je nereálne..

som úplne beznádejný... ako je možné nájsť si taký vzťah kedˇ také vôbec neexistujú a ak áno, tak šťastlivec je taký možno 1 z milióna? Ja proste už nedokážem nikomu veriť a keď sa všade naokolo mňa vzťahy rúcajú jeden za druhým a každý má minimálne 2-3 ex-partnerov tak ako je potom možné tých ľudí brať vážne?

Už nemám energiu na toto.. stále len zažívať sklamania a nesutále sa opakujúce cykly nájdenia partnera a potom rozvodu a potom odznova.... nemám na to nervy už a vzdávam to... celý tento hnusný svet ma štve a jediné na čo sa teším je smrť, lebo aspoň tá je v živote istá, narozdiel od "lásky"...