Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo nemôže žiadny vzťah vydržať?

Príspevok v téme: Prečo nemôže žiadny vzťah vydržať?
novatema25

Oplatí sa vôbec začínať si nejaký vážnejší vzťah? Existuje vôbec niečo také ako "pravá láska"? Ja mám taký pocit, že vzťahy sú pekné len na začiatku, resp. v prvej polovici trvania a potom to má len negatívny spád až sa nakoniec dostane k rozvodu...

Ak by existovala nejaká skutočná láska tak by asi nebolo toľko rozvodov a toľko striedania partnerov nie? Mne príde absolútne nezmyselné zakladať si nejaký vzťah na klamstvách - a tými klamstvami myslím frázy ako "budeme spolu navždy" "navždy ťa budem milovať" a podobné sra.......

Bol by som rád keby som si mohol nájsť ženu s ktorou by mi to trvalo až do konca života, neskutočne šťastný by som bol... ale to je nereálne..

som úplne beznádejný... ako je možné nájsť si taký vzťah kedˇ také vôbec neexistujú a ak áno, tak šťastlivec je taký možno 1 z milióna? Ja proste už nedokážem nikomu veriť a keď sa všade naokolo mňa vzťahy rúcajú jeden za druhým a každý má minimálne 2-3 ex-partnerov tak ako je potom možné tých ľudí brať vážne?

Už nemám energiu na toto.. stále len zažívať sklamania a nesutále sa opakujúce cykly nájdenia partnera a potom rozvodu a potom odznova.... nemám na to nervy už a vzdávam to... celý tento hnusný svet ma štve a jediné na čo sa teším je smrť, lebo aspoň tá je v živote istá, narozdiel od "lásky"...

NatalkaNana

Novatema25 tak tento prispevok akoby som pisala ja! Toto su presne moje slova a moj pohlad na dnesny svet a zivot. Toto iste sa pytam aj ja, preco je to tak??? A aj zaver sedi k tej smrti. Myslela som, ze som jedina takato vadna :( nechapem ako sa ludia len tak schadzaju a hned rozchadzaju pre nic za nic a povedia si, no vsak co ide sa dalej, bude dalsi dalsia...ako rozky v obchode..je to strasne. Toto je ta prava laska? Ja ked sa zamilujem na zaciatku, tak mi to trva stale a nic zo mna neopadne. :(

Lollka

Na vztahu treba pracovat stale a nie spoliehat sa na to ze to nejak pojde samo. Krizy ma obcas kazdy, aj to treba vediet prekonat. Ak od teba kazda utece tak asi niekde robis chybu.

Adriannna

Neviem o akych rozvodoch meles, mozes akurat tak o svojich rozchodoch, ale vies preco ti to so ziadnou nevydrzi? Lebo to neni tvoja milovana ....ka, iba s tou by ti to vydrzalo, ak by nedostala rozum!

orol1

najdi si nejaky citat, co hovori, ze cesta je ciel. ale viem, co chces povedat, neda sa s tym nic robit. kazdy je vlastne sam.

Olsenju

Veľké kladivo a ebni si s ním po hlave!!
Vzťah sa buduje ,vytvára ,zreje niekam speje.
Sú rôzne štádiá vzťahu od zamilovanosti kedy prehliadame aj tie najväčšie nedostatky až po lâsku.
Ale skutočná láska je len láska duchovná!
Hmotné bude vždy nedokonalé a prostredníctvom sklamaní,odriekania,tolerancie sa učíme.
Ak ideš do boja z pochybami vždy ho máš vopred prehratý.
Niektorí ludia sa nedopracujú od zalúbenosti ďalej,lebo sú plytký ako ty a tak ako si schopný milovať budeš do takej miery milovaný.
A to je zákon ten sa nemýli ,že ved ja som ale ona mi nie!!!!!!!!zákon rezonancie neodrbeš!!!tebe sa do tskej miery ublížilo do akej bolo treba aby si dokázal pokoriť sa a odpustiť pre tvoje napredovanie.....

analytik

Kolko mas rokov chlapce?
Naco sa zozierat tym co bude v buducnosti? Zi teraz a tu! Vychuybavaj si pritomnost nie co bude az to bude. Teraz zi! Nik nevie co bude. Ani ty a je zbytocne planovat si buducnost lebo buducnost sa tvori sama. Nikdy nevies ako ss veci vyvinu. Naco filozofovat co bude? Teraz si vychutnavaj co mas!
Ak rozmyslas a strachujes sa o buducnost nezije v pritomnosti a ona ti unika pomedzi prsty.
Nik nevie ci mu terajsi vztah vydrzi to ako sa bat ze nekupim si auto lebo vsak co ak mi ho niekto ukradne, podpali ci havarujem. A predsa tolko ludi ma auto a vychutnavaju si ho kym ho maju. To iste plati aj o vztahoch, tolko ludi ma vztah a vychuynavaju si toho partnera lebo keby sa strachovali co by z toho mali. Nikdy nevies co ta caka preto treba zit tu a teraz nie niekde v dalekej buducnosti. Teraz zi nie len prezivaj! Uzivaj co mas a tes sa z toho!