Dobrý deň.
Chcem sa opýtať tých, čo sú vo vzťahu "na diaľku", ako často sa zvyknete stretávať.
V mojom prípade to je autom cca 70 km. Obaja máme po 30-ke a som o čosi mladší od priateľky.
Aj keď tá vzdialenosť nie je najväčšia, obmedzuje aj fakt, že priateľka pracuje na smeny a teda má aj nočné, čo občas sťažuje zosúladiť náš čas.
Podotýkam, že mi nerobí problém sadnúť do auta a prísť za ňou. Ona má tiež auto. Raz za týždeň sme boli spolu len zo začiatku, potom to kleslo a keď sa stretneme teraz raz za 2 týždne, som "rád".
Viac krát som to s ňou aj preberal, ale je dosť tvrdohlavá a aj veľmi hrdá, že nemá rada obmedzovanie a pod. Zdá sa mi, že keď má dovolenku, uprednostní radšej dlhoročnú kamošku. S ňou je aj 5 dní, aj keď je to len 2x za rok, so mnou od večera do rána.
Vtedy žiarlim jednoducho na ňu. Podporoval som ju vo všetkom hneď od začiatku. Nie som s ňou len kvôli sexu, veď napokon sa až tak často ani nevídame. Ak by mi šlo len o to, dávno by som to ukončil. Jednoducho mi chýba ten fyzický kontakt.
Vďaka za vaše rady.