my sme spolu polroka, byvame spolu a ucet zatial nemame. ocitli sme sa zhodou okolnosti v tom istom byte ako spolubyvajuci a dali sme sa neskor dokopy. takze ona si stale plati najom za svoju izbu a ja za svoju.
ucty mame kazdy svoj, sme spolu prikratko, ale uz som navrhol spolocny ucet. nebudeme tam posielat svoju celu vyplatu, pretoze ja podnikam a lieta mi to hore dole, jeden mesiac hojno, druhy mesiac h*^&o a plus tie prachy musim otacat a naspat preinvestovat, cize moj prijem nerovna sa vyplata.
tak som jej vysvetlil, ze si urcime nejaku ciastku, to nechavam na nej, ktoru tam kazdy mesiac nasypeme, tak tam vzdy prihodim viac, kedze som chlap a zvysok si riesme kazdy po svojom. mna by totiz kleplo, keby si zo spolocnych penazi kupila nejaku de**lnu predrazenu kabelku a ju zase ze som prepalil 3000€ za jeden den na spekulacii /realna situacia, kt. sa mi stala/ alebo 2000€ do biznis napadu, kt. totalne nevysiel (tiez realna situacia). ja s prachmi neskutocne riskujem, povazujem ich za nastroj a nebojim sa strat. ona by za kazdou stratenou tisickou videla stratenu dovolenku pri mori a iba by to dvihalo napatie.
inak ja povacsinou vzdy platim vsetko ked sme spolu na nakupe, ale uz mi lezie na nervy ako stale do mna huci, ze i ona chce nieco vziat, tak ten spolocny ucet mi prisiel ako dobry napad. podobne i s dovolenkou, sam som to vsetko zatiahol, ale to by mi pilila usi asi do smrti, tak najvacsie 4 polozky ubytko, letenka, prenajom lode a auta platili sme 50:50 s tym, ze ona mi to povracala postupne jak dosli vyplaty.