Ja som svojej zene vzdy dal celu vyplatu. My sme zacali spolu zit asi po 5 mesiacoch a mne sa nechcelo ist do banky, tak si ona otvorila ucet na seba a ja som tam dal posielat celu moju vyplatu. Vobec som to neriesil, preco by som si mal nieco nechavat, ked som s nou? Akoze ja pojdem na obed do restiky na steak a ona nech si ide do vyvarovne na rizoto? Alebo ja mozem ist za moju vyplatu na dovolenku na Bali a ona do Chorvatska, tak si to dame oddelene alebo ja sa mam ist tlacit do apartmanu, kde si musime varit, akoby sme si mali dopriat spolu nieco luxusnejsie? Na co su mi oddelene peniaze? Kto to tak mate, tak co s nimi robite? Ja ked nieco chcem, tak sa dohodneme a kupim si to podla toho, ci su potrebne peniaze niekde na dolezite veci, co sa tyka zivobytia alebo si to teda mozem kupit. Okrem toho zo zakona je POVINNOST, ze manzelia musia mat rovnaku zivotnu uroven a maju bezpodielove vlastnictvo bez ohladu kto kolko zaraba. Ja ako chlap poviem, ze ak by som chcel mat svoj ucet, kde by zena nevedela kolko mam, tak by som to robil z dovodu, ze ju naozaj nemilujem a robim si zadne vratka, ze ked stretnem lepsiu, tak aby som vedel hned odist a zariadit si s nou zivot inde. Ked niekoho skutocne milujem, dam mu viac ako sam sebe preboha! Taky vztah, kde maju ludia oddelene ucty a platia si veci kazdy sam je velmi rizikovy a je v nom stale napatie. Nechapem zeny, ktore tak vedia s chlapom zit, ako posledna chudera a sluzka na sex, varenie a upratovanie. Ten chlap si tu zenu nevazi. Schvalne, ak by sa nieco stalo, ze by ta zena potrebovala zaplatit nejaku operaciu, ze by slo o jej zdravie a nemala by na to a ten chlap ano, tak co myslite, ako by sa zachoval...?!