Čo je somnou?

Príspevok v téme: Čo je somnou?
Anonymik

Posledných pár (cca 5?) mesiacov mám pocit,že nežijem plnohodnotný život,ale len prežívam. Zobudím sa a moje telo funguje len preto,že musí a potom znova v noci zaspím a takto dookola. Nevidím zrazu v ničom zmysel,nič ma nebaví,z ničoho sa nedokážem poriadne tešiť. Najradšej by som celé dni prespala. Absolútne som stratila schopnosť sústrediť sa na niečo a tým sa mi aj rapídne zhoršili výsledky v škole-z ktorej keď sa dá sa snažím uliať. Posledné týždne už dokonca akokeby som ani nevnímala realitu,seba. Neviete čo to môže byť? Chcela by som sa premôcť a začať znova žiť,ale nejde to.

Tutanchamon_xD

Nemáš priateľa, kamarátov, svoje koníčky a rodinu, ktorá ti dáva lásku ? Myslím, že to sú silné dôvody prečo byť šťastná ak teda nesedíš len doma a s priateľmi sa stretávaš, chodíte na chaty alebo sa chodíte zabávať niekde do klubov alebo chodíte niekde na víkendy si vyvetrať hlavy. Poprípade ak máš priateľa, tak s ním tráviš čas. Možno si sa dostala do takéhoto stavu preto, lebo robíš každý deň vkuse jedno a to isté a prestalo ťa to baviť. Možno by pomohla nejaké zmena.

Tomas12345

Cize ono v podstate máš depresiu bez toho aby existovala nejaka pricina ktora je za tým ? Ak to je tak a je to dlhodobejsie tak je pravdepodobne za tým chemicka nerovnováha v mozgu, a to sa lieci antidepresivami. Zasiel by som s tým ku psychiatrovi.

Etis45

Toto sa stane každému kto sa nestará o potravu ducha.Človek nieje živý len chlebom.!
Keď žijeme život zo dňa na deň a staráme sa len o to čo budeme jesť a kde budeme spať tak sa stane toto.
Je toľko literatúry toľko kníh kde človek môže načerpať inšpiráciu žiť duchaplne .Ale nie my sme lenivý jak vši !