brain fog mozgova hmla

Príspevok v téme: brain fog mozgova hmla
zufalaaa

To vazne som jedina na Slovensku resp jedna z mala ktorym sa toto deje? Bez prestavky uz 2 roky.Ako to ze na to nieje riesenie ziaden lekar nic nikto mi nepomohol nezmizlo to nikdy.Vazne je tato choroba na cely zivot? Na forach len ludia pisu ako sa z toho nevedia dostat nikto nenapisal zeby sa z toho dostal.Medicina o tom nevie skoro nic.Jakze tato sprosta porucha s este smiesnejsim nazvom ze mozgova hmla znici niekomu cely zivit do bodu ze je taky vypnuty a otapeny ze nemoze ani normalne fungovat a pracovat/studovat? A nie psych.lieky na to nepomahaju a ano skusala som viacere.Ved to nieje zivot takto.24/7 dni v tyzdni bez prestavky vkuse nevnimava otaprna mimika stuhnuta tvar

Preteba

Nemyslela som pozitívne myslenie, to je niekedy klamanie samého seba, hovorím o správnom myslení a to je kľúčové. A tú zmenu myslenia musí nasledovať zmena správania, konania. Rozumieš?

zufalaaa

Lenze ono sa to nezmrni tim ze budem pozitivne mysliet vies kolko krat som to skusala? Ved to mam 2 roky za ten cas som bola aj pozitivna a nepomohlo to...to proste ked mas nieco poskodene v mozgu nejake vnemy a reflezy nato ti nepomoze myslenie to ako keby si povedal pacientovi s cukrovkou...

Preteba

zufalaaa, máš pravdu, že lieky Ti nepomôžu. Liek Ti môže maximálne utlmiť fyzický problém, nie psychický. Je to všetko o myslení. Keď zmeníš svoje myslenie, zmení sa celkový Tvoj pohľad na všetko, čo sa okolo Teba deje. Zlé myslenie spôsobuje psychické a následne aj fyzické choroby. Svoj vnútorný pohľad sa snaž odpútať od seba, to je základ. A dôležité sú aj slová, ktoré vychádzajú z Tvojho srdca. Na každú vec, či problém sa môžeme pozerať dvoma uhlami pohľadu, vybrať si ten správny je dôležité. Ak by si chcela niečo konkrétne, pýtaj sa:)

Pag

...a keď si ježibabka vykŕmila Janíčka a Marienku, tak im povedala, aby jej sadli na lopatu, oni jej na lopatu sadli, ona ich upiekla a zjedla. Dobrú noc.

Pag

Ono pri tejto poruche sa vyskytuje isto veľa rušivých vecí, vnemov a pod., ktorými sa netreba zaoberať, ale treba ich ignorovať. Keď sa nenecháš rušiť, tak aj niečo spravíš. Ja som sa štyrikrát zosypal a napriek tomu som pomohol iným, lebo mám zmysel pre humor. Žiť len chorobou má aký zmysel? To je dosť slabé. Kým to prejde, tak to potrvá nejakú dobu, nejaký čas, ktorý môžeš napriek všetkému využiť vo svoj prospech.