Ako by ste si to vysvetlili Vy?

Príspevok v téme: Ako by ste si to vysvetlili Vy?
dievca22

zpoznala som sa s jedným mužom cez fb. Je odomnňa starší o sedem rokov. Oslovil ma prvý. Napísal mi že sa chce zoznámiť a zpoznať ma bližšie. Vyzerá byť sympoš a pekný je. Tak sme spolu začali komunikovať a vypisovali sme si dosť často. Neskôr sme si vymenili telef. kontakt a často volali. Chceli sme sa aj stretnúť, boli sme dohodnutí že dáme konečne rande a uvidíme sa naživo ale dvakrát čo sme boli dohodnutí on rande zrušil zase kvôli povinnostiam v práci alebo zdrav. problémom. A potom už ďalší termín stretnutia nenavrhol.
Po dvoch mesiacoch sa však z ničoho nič jeho kontaktovanie so mnou začalo obmedzovať len an raz-dvakrát do dňa. Prestával mi volať len občas niečo napísal. Keď sa začal odmlčovať aj deň-dva tak som sa ozvala ja že čo sa deje.. jeho odpoveď nič, čo by sa malo. Ale to sa začalo opakovať často že nezavolal, nenapísal a teraz skoro tri a pol mesiaca som to ja čo ho ako prvá kontaktuje a keď sa pýtam čo sa deje tak sa vyhovára nato že nemá čas a má veľa práce. Pracuje totiž s otcom, majú takú malú firmu. Ale nejde mi to do hlavy lebo však aj vtedy mal prácu a volal a písal často aj párkrat do dňa a zrazu si nenájde chvíľú času nato aby prehodil pár viet? Alebo aspoň aby zavolal raz do dňa?
Ja si stále nájdem čas aj napriek učeniu ktoré mám habadej lebo študujem na vysokej a on si ho nevie nájsť?
Keď sa ho pýtam po telefóne či napíšem čo sa deje? Začne ma obviňovať že si namýšľam, som hysterická a zbytočne žiarlivá a že nech neblbnem ako tínedžerka. Keď vidím že je online na fb prečo mi nemôže napísať? Často je online aj neskoro večer alebo aj v noci. Vidí že som online aj ja predsa? Ale mne stále tvrdí že nemá čas a musí pomáhať v práci otcovi a iné výhovorky.
Je za tým to čo si myslím?
Ako by ste si to Vy vysvetlili keby sa Vám toto dialo?
ďakujem za rady

hyrax

Ako sorry, ale nemozem napisat inak. Realne medzi vami nic nebolo. Asi mal zaujem, aj ked bohvie aky, ci vobec skutocny, ale to je asi vlastne jedno. Jeho zaujem ocividne opadol. To je to, co musis pochopit. Mozno to bolo fajn na zaciatku, ale uz nie je. Prestan sa mu ozyvat a sama uvidis, ci napise aspon niekedy. Aj ked asi nikdy. Lebo najskor nema zaujem. Tak to v zivote chodi. Mozno ti to mohol napisat priamo a hned, mozno si myslel, ze to chapes. Ale to je jedno. Pusti ho z hlavy, na svete je kopec dalsich chlapov.

DeleteXdelete

klasicky scenar mnohých muzov . namotat zenu , nazhavit a potom sa vykaslat . su taki muzi co hladaju prave toto . a ty sa pytas ze co to ma znamenat ? vsak si to zisti sama a presne .

Lollka

On ta nazyva ziarlivou a hysterickou hoci ste sa este nikdy nestretli? Preboha dievca, utekaj od neho! Sam ma nejake mindraky a snazi sa to hodit na teba, urobit z teba tu vadnu, zlu, narusenu a toto ked robi ked sa este nepoznate co by robil keby ste boli normalne vo vztahu? Vymaz a zablokuj si ho v tel., na fb, vsade!

orol1

vysvetlila by som si to ako aj ty ako aj vsetci podo mnou, bavi ho balit a to je vsetko. nazivo sa boji stretnut, lebo ma mindraky. mozno trpi aj depresiou a sa mu to zhorsilo. tusim na jesen to mavaju horsie. kedze ste sa ani nestretli za par dni zabudnes.

dobrevies

uz len sa riadit heslom
Zide z oci, zide z mysle
Cize vymazat cislo, z fb tiez a nekontaktovat ho.
Do dvoch mesiacoch aj zabudnes ze existuje :D ;)

dievca22

tak ďakujem, ako vidím intuícia a zdravý rozum ma nesklamali a vy ste mi to len potvrdili čo som si myslela a vidíte a on ide zo mňa robiť hysterickú žiarlivku.. pss..

podvedena32

Dobre ti tu ludia pisu, bude to ten z tych typkov co si potrebuje dokazovat aky je neodolatelny medzi zenami a ked mu sadnu na lep lovia dalsie.
Jeb nanho, ignotuj ho ako on teba a tvari sa ako pan ze ja nic, ja ta nepodvadzam len balim dalsie cez fb.
Never mu ani slovo, osobna skusenost. Nieco podobne som zazila. Tiez sa tvaril ako svaty za dedinou. Ti co sa dusuju ze su verni a nemaju inu tak ti ju otave maju!!!

kdhhf

ja nechápem, že ty nemáš sebauctu, že sa zhadzuješ pred nejakým m*a*g*o*r*o*m ? tak on ťa nekontaktuje - rozumej má ťa totálne u riti, pravdepodobne má frajerku a v čase ked s ňou bol pohádaný začal hľadať rozptylenie, na internete - fb, pokec... sa ludia môžu hrať na čokoľvek, na pána dokonaleho, gentlemana,...
už 3 mesiace ti nenapíše - ma ťa u riti, a ty sa mu vnucuješ... a ani nie je dovod prečo by ti mal niečo vysvetlovať - tvoje: "čo sa deje?"
kedze pochybujem o tom že by ti sluboval lásku, a pochybujem ze tvorite pár...
tak čo riešiš...???
vymaž si jeho tel.č. vymaž,zablokuj na Fb... a chod hladať inde...
tudy cesta nevede...koniec hlásenia..