zpoznala som sa s jedným mužom cez fb. Je odomnňa starší o sedem rokov. Oslovil ma prvý. Napísal mi že sa chce zoznámiť a zpoznať ma bližšie. Vyzerá byť sympoš a pekný je. Tak sme spolu začali komunikovať a vypisovali sme si dosť často. Neskôr sme si vymenili telef. kontakt a často volali. Chceli sme sa aj stretnúť, boli sme dohodnutí že dáme konečne rande a uvidíme sa naživo ale dvakrát čo sme boli dohodnutí on rande zrušil zase kvôli povinnostiam v práci alebo zdrav. problémom. A potom už ďalší termín stretnutia nenavrhol.
Po dvoch mesiacoch sa však z ničoho nič jeho kontaktovanie so mnou začalo obmedzovať len an raz-dvakrát do dňa. Prestával mi volať len občas niečo napísal. Keď sa začal odmlčovať aj deň-dva tak som sa ozvala ja že čo sa deje.. jeho odpoveď nič, čo by sa malo. Ale to sa začalo opakovať často že nezavolal, nenapísal a teraz skoro tri a pol mesiaca som to ja čo ho ako prvá kontaktuje a keď sa pýtam čo sa deje tak sa vyhovára nato že nemá čas a má veľa práce. Pracuje totiž s otcom, majú takú malú firmu. Ale nejde mi to do hlavy lebo však aj vtedy mal prácu a volal a písal často aj párkrat do dňa a zrazu si nenájde chvíľú času nato aby prehodil pár viet? Alebo aspoň aby zavolal raz do dňa?
Ja si stále nájdem čas aj napriek učeniu ktoré mám habadej lebo študujem na vysokej a on si ho nevie nájsť?
Keď sa ho pýtam po telefóne či napíšem čo sa deje? Začne ma obviňovať že si namýšľam, som hysterická a zbytočne žiarlivá a že nech neblbnem ako tínedžerka. Keď vidím že je online na fb prečo mi nemôže napísať? Často je online aj neskoro večer alebo aj v noci. Vidí že som online aj ja predsa? Ale mne stále tvrdí že nemá čas a musí pomáhať v práci otcovi a iné výhovorky.
Je za tým to čo si myslím?
Ako by ste si to Vy vysvetlili keby sa Vám toto dialo?
ďakujem za rady
Ako by ste si to vysvetlili Vy?
Skus mu nepisat a nevolat ci ho debi*a napadne si na teba este spomenut ze existujes alebo si uz pre neho vzduch. Uvidis, ak sa ozvr chybas mu, ak sa neozve tak budes vediet nacom si uz na 100%
ja si myslím na 99% to isté ale chcela som vedieť názor na situáciu od iných ľudí.
Ma inu, tomu ver!
Kto niekoho miluje najde si cas a henten kok*t sory ale ked ti tak klame ocividne tak je kok*t ma inu a jej vypisuje a telefonuje ak nie aj nieco viac!
Na teba sa vysral a ty citis ze nieje nieco v poriadku ze zrazu sa mu neraci natukat par slov na fb ci kde si to pisete.
Posli ho do zabudnutia cim skor. Vysral sa na teba tak aj ty nanho.
Nieco tusis a tusis spravne podvadza ta s inou.