neschopnosť nájsť si inú prácu-je mi často do plaču

Príspevok v téme: neschopnosť nájsť si inú prácu-je mi často do plaču
robotka

Opäť sa ozývam. Hľadám si novú prácu popri tej súčasnej, ale zatiaľ bezúspešne. Posielam životopisy do firiem, ale buď sa neozvú alebo ozvú, že už niekoho vybrali.

Na pozíciu operátor výroby je plno ponúk, ale ja sa práve chcem vymaniť z pozície operátor výroby.

Už na to tam nebaví. Som permanentne unavená, nervózna, ale to som už tuším písala predtým.

Nedokážem sa dostať ani ako predavačka do obchodu. Chodila som aj na školenia na anglický jazyk a počítače Word, Excel, PowerPoint, aj to uvádzam do životopisov, ale ako keby si to ani nevšimli.

To sa vážne bez známostí nedá nájsť práca? Myslím na východe.

Je mi z toho do plaču. Často keď idem spať zo zúfalstva a frustrácie plačem.

Čo robiť, keď vás práca ničí fyzicky aj psychicky, ale účty platiť treba? A nemáte šťastie si nájsť novú, inú prácu?

Blablabi

alebo ešte n FB je taka skupina, vola sa ze pracanavychode a sidlia v Trebisove sa mi zda.. skus tam napisat. Oni aj odpisuju ludom po vychodniarsky sranda hha

divocina1

jankoi a kde si sa hlasil do prace? :-) Nepojdeme spolu zarobit do zahranicia tazke prachy ako sa hovorí ? :-) ja uz nechcem byt chudobna a tucna :-) v Amerike zevraj robia aj celotelovu liposukciu :-)

eine arbiet

Podla clankov na sme.sk je vraj nedostatok pracujucich. Tiez si teraz hladam pracu ktora by ma aspon trochu bavila, ale pomaly zistujem, ze tie clanky su len zavadzajuva informacna bublina. Volakedy som aj podnikal, ale dva krat to krachlo pre zly vyber spolocnikov. Iba som sa chcel trochu vykecat. Prajem vela stastia robotka.

Pag

Treba si dať inzerát, keď chceš mať prácu. Neviem, či to bol dobrý nápad vhnať všetkých ľudí len do Blavy? Tu na východe už ani nevieme, čo je to chrípka. Ja som si tiež napísal jedno curikulum a dokonca mi ho uverejnili na jednej zahraničnej stránke, ale aj tak ma do roboty nigďe nechcú zobrať. Vôbeč nechápem prečo? Však aj po anglicky šprechujem celkom dobre.
unijokes.com