V ktorom štátu sa dá dobré žiť

michallinca1

Pokial vies jazyk, tak mozes skusit Nemocko, Anglicko. No ked mas celu rodinu na Slovensku, tak nikde ti nebude tak dobre ako doma! To si zapamataj!

michallinca1

Pokial vies jazyk, tak mozes skusit Nemocko, Anglicko. No ked mas celu rodinu na Slovensku, tak nikde ti nebude tak dobre ako doma! To si zapamataj!

Podnikatel46

Tu sa da velmi dobre zit, lebo sa tu lahucko a dobre podnika, lebo Slovaci nemaju take vlastnosti, aby vedeli konkurovat tym par podnikatelom, ktori to tu vieme. Staci byt k zakaznikom mili, ochotni, s usmevom, dat im kvalitu, kludne aj za vyssiu cenu, oni mi kludne zaplatia aj vysoku cenu, ak za to dostanu adekvatnu sluzbu a kvalitny tovar. Ak reklamuju, ihned vymenim, ospravedlnim sa, dam nejaky darcek a zlavu na dalsi nakup. Nerobi mi problem, aj ked volaju v nedelu vecer, ochotne ich vybavim, tych par minut ma nezabije. Nikdy sa s nimi nehadam, lebo zakaznik ma vzdy pravdu a nestojim o nikoho, kto si to po kupe rozmysli, kludne vezmem spat a vratim peniaze, lebo nechcem moj tovar, ktory mam rad, aby ho mal niekto nasilu. Mesacne mam zisk vyse 5.000 eur a cisty cas, ktory realne robim je tak 2-3 hodiny denne - na zaciatku mesiaca tak 1-2 dni robim od rana do noci kvoli uzavierkam acromu, co chce odo mna stat, ale nestazujem sa. Ti ludia v zahranici si to vybudovali na zaklade toho, ze nezatvarali oci, ked u nich robili politici zlo, vysli do ulic, su pracoviti a vedia byt k sebe mili a usluzni a je svinstvo ist k nim len za to, ze sme lenivi si to tu dat do poriadku. Urob si doma bordel a chod byvat k susedovi, lebo on tam ma poriadok... to je presne to iste. Mne by hanba nedala to urobit. Okolo seba mate mrte prikladov, kde mladi ludia este v puberte zakladaju uspesne firmy a zacinaju od nuly, lebo makaju, neplacu, nestazuju sa a vedia sa spravat k zakaznikom...

Pag

Ono, ja to vidím tak, že každému je dobre tam, kde nebol. Každý človek, pokiaľ ešte môže, aspoň trochu, by mal vždy urobiť niečo dobré tak pre seba, ako aj pre tých ostatných, potom sa nám bude žiť dobre kdekoľvek. Toto je umenie všetkých umení a nielen Art pour Art:-) Tiež sa netreba stále ľutovať, ja som našťastie prezývku Lekvár od kamaráta takmer Angličana ešte nedostal. To prajem aj vám.

Kontr0lor

Švajčiarsko, Nemecko, Rakúsko - jediný problém je nemčina, moc anglicky nechcú.

Ďalej Anglicko, Holandsko

Amerika, Canada, Australia, Nový Zéland - všetko super ak vieš anglicky

Ďalej, Švédsko, Nórsko, Fínsko

Bubliii

Osobne sa mi páči Rakúsko, krásna príroda, super možnosti recyklácie odpadov a vôbec, taký iný prístup k človeku.. neviem, cítim sa tam proste dobre :)

Melek

tak dvyhni riť a chod do zahraničia.. ak maš rad chladnejsie , uprsane - chod do UK, alebo ak vies nemecky chod do Rakuska, Nemecka...

Pag

Len ide aj o to, že v zahraničí si budeš lámať hlavu s cudzím jazykom a nie pre každého je to špás. Iné už je, keď podmienkou prijatia je naopak slabá znalosť cudzieho jazyka vtedy asi nechcú, aby si im rozumela, aby ťa mohli veselo ohovárať.