Ísť na rande??

Príspevok v téme: Ísť na rande??
Sweet312

Zdravim som 18 ročná baba a chcem sa poradiť či je dobrý nápad ísť na rande s veľkým extrovertom aj keď ja som introvertka. Píšeme si už dosť dlho ale doteraz som z toho vždy vycúvala pretože sa bojím že by som preňho nebola zaujímavá a bolo by trápne ticho. On sa so mnou veľmi chce stretnúť , mám pocit že by z toho mohol byť aj vzťah ale ja si neverím:( Poraďte mi čo mám robiť? Ako sa správať na prvom stretnutí aby som zapôsobila čo najlepšie. O čom sa s ním rozprávať aby nenastalo trápne ticho? Ďakujem za každé rady. A myslíte že by som s ním mala ísť vonku? Aj keď on je extrovert? Nebudem preňho nudná?

lorQa

Myslím, že by si to mohla skúsiť. Keď nebudeš skúšať, tak nikdy nebudeš mať odvahu ísť na rande! Choď!

triple

Rozpravajte sa o Brexite. Ty sa ho opytaj, co si o tom mysli a ci je to podla neho spravny krok. Ked skonci , tak sa ho opytaj kolko je hodin.

Bionetla

Pokial si podla pisania rozumiete, tak neviem preco by si nemohla ist. Niekedy sa niektori pozastavujete nad vecami, nad ktorymi by ste sa ani nemuseli a mozno tak prichadzate o svoje stastie, ktore vam len tak unikne pomedzi prsty

Angelika3

Ja si myslím, že ak ste poniektorí také tichšie typy, tak treba využívať každú príležitosť na takéto "randenie" a cvičiť a cvičiť komunikáciu a napriek strachu ísť jednoducho do toho..... ono to potom pôjde čoraz ľahšie....
Veď o to lepšie, keď je chlapec ukecaný a ty tichšia, môžte sa aspoň dopĺňať. Aby si potom neľutovala, keď ho jedného dňa omrzí stále ťa volať von, lebo to sa nevyhnutne stane, ak ho budeš stále odmietať.

Ďalšia vec čo ťa môže ukľudniť je, že chalanovi je aspoň na začiatku v zásade dosť jedno čo a ako veľa hovoríš, zato najpodstatnejšie je ako vyzeráš :-D Aspoň z mojich pozorovaní vyplýva, že niekedy ani len nevnímajú čo hovoríš, ale pozorujú ťa kúsok po kúsku ako nejaký exponát vo výklade, takže asi tak :-)
Ich aj tak zaujímaš hlavne po sexuálnej stránke (čo nemusí nutne znamenať, že ťa bude chcieť dostať iba do postele) a nejaké konverzačné témy ich zaujímajú v podstate len tak navonok a zo slušnosti.

Úryvok mojej písomnej konverzácie s jedným chlapcom:
On: Máš aj nejakých súrodencov?
Ja: Ako to robíš? Práve som sa ťa chcela opýtať na to isté.
On: Ako si to robím? No normálne, rukou.

AdrikaJ

dalsi
myšlienka je možno dobrá.. ale.. treba dobíjať tie ktoré o to stoja..
je rozdiel ked chlapovi poviem že "nechajme tomu volny priebeh a uvidime čo z toho bude..." - napriklad..

a je rozdiel ked hned otvorene každemu jednemu poviem že ja nemám záujem o vzťahy, a ked sa ma dotyčný opýta na vztah s ním, tak mu otvorene poviem ze maximálne kamarátstvo, s dotyčným som tu temu už riešila, -to je už namyšlanie , alebo snívanie, alebo neviem, alebo dufanie že zmenim nazor, ? su dievčence ktoré chlapov vodia za nos, že "riešia" aj dvoch naraz, alebo troch, chodia s nimi na rande, bozkavaju sa... ja sa spravam dosť odmerane až by som povedala že chladne, takže ja nedávam dotyčnemu najavo že by som mala zaujem.. nemám.. a nehovoriac o tom že mám prácu ktorá ma baví, dobre platenú, cestujem po svete, takze vztahy v mojom pripade nepripadaju do uvahy... ked ja som vo svete dva mesiace a prídem domov na týžden...? ja v tom mám jasno, mám svoje priority kde chlap nie je, nezaujimaju ma..a toto hovorim hned kazdemu, tak nechapem na zaklade čoho si začne niekto namyslať...? dostala som sa kam som chcela, nebolo to lahke ani zadarmo, ... ja si normálne píšem s chlapmi, kamosmi, kolegami, pokial si nejaky chlap mysli ze s nim pisem lebo mam zaujem o neho je to jeho problem, omyl..

dalsi

tak ale aj tak by si uz mohla chapat, ze takmer vsetky baby odmietaju cokolvek, treba vas dobijat, cize by si toto jeho spravanie nemala povazovat za namyslave. No fajn, sorry za "napadnutie"... A bolo by od teba pekne, ak by si to s nim sekla.

AdrikaJ

dalsi ale ja som mu povedala že nemám zaujem, hovorim to hned kazdemu, ale za to ze si niekto namýšla a myslí si ze zmenim nazor ja nemozem.. ja som v kazdonennom kontakte s ludmi, zvlasť s chlapmi kedze s nimi pracujem, a nemam absolutne ziaden problem s nimi komunikovat, uplna pohodicka, ale su typy ludi s ktorymi si clovek nesadne, a kedze ten clovek na mna posobil ako citovy upir, vysal zo mna energiu, mala som z neho migrenu, tak dakujem neprosim byt v kontakte s takou osobou... a moze byt clovek akokolvek v strese ma vedieť zaklady slusneho spravania, neskakať do reči,..sice do ktorej ked k slovu som sa ani nedostala.. kedze huba mu chodila furt..ja som bola po 15 hodinovej pracovnej zmene mala som dosť.. nudila som sa, nebavilo ma to, takze to stretnutie som absolvovala cele len zo slusnosti, seba som nutila...
ja ja to teda trpieť nemusím... ani mi ten človek nie je sympaticky, niečo na ňom sa mi hnusí... bohuzial sympatie nie su vzajomne, to je cele...

Kontr0lor

Inak čo som čítal v príspevkoch nižšie, je blbosť že inteligentní ľudia sú viac ticho. Ja poznám šikovných a inteligentních veľkých extrovertov ktorý kecajú strašne veľa. Ale nie je to to nejaký pokec pod úroveň.

Inak ja s tým tiež bojujem. Ja som taký tichší človek. Ako nie že čistý introvert lebo som rád a často s ľuďmi ale proste som rád že som s nimi ale nekecám veľa.

A zistil som že ak som len ja sám a extrovert že nie je až taký problém ako keď sme dvaja čo sú tichší. Ja už to neriešim veď môže byť ticho aj hodinu. Niekdy mám deň že kecám stále a inokedy neviem v hlave vymyslieť tému, hlavne ak sme na výlete dlho a prebrali sme všetko tak je ticho aj dlho ale čo už.

dalsi

AdrikaJ, a co je na tom take strasne, ze kecal? Ked je chalan tichy, je zle, ked vyrecny, tak tiez zle? Mozno nemusel tolko rozpravat o mame, ale ved no a co, urcite mal stres, a niektory strasne vela trepu, ked su v strese. A po dalsie, co sa vyhovaras s tymi stretnutiami, co ho vodis za nos, ved to s nim skonci, zbytocne s tebou straca cas. Si falosna, pri pisani kamoska, a tu ho ohovaras.

Nikolette23

Mna to caka v utorok
Chalan ma zpoznal fb a po mesacnom pisani a telefonovani chce dat rande konecne.
Vies ake mam hysaky z toho ja a to mam 23 rokov :-D
Ale zaroven sa tesim :-)