Ísť na rande??

Príspevok v téme: Ísť na rande??
Sweet312

Zdravim som 18 ročná baba a chcem sa poradiť či je dobrý nápad ísť na rande s veľkým extrovertom aj keď ja som introvertka. Píšeme si už dosť dlho ale doteraz som z toho vždy vycúvala pretože sa bojím že by som preňho nebola zaujímavá a bolo by trápne ticho. On sa so mnou veľmi chce stretnúť , mám pocit že by z toho mohol byť aj vzťah ale ja si neverím:( Poraďte mi čo mám robiť? Ako sa správať na prvom stretnutí aby som zapôsobila čo najlepšie. O čom sa s ním rozprávať aby nenastalo trápne ticho? Ďakujem za každé rady. A myslíte že by som s ním mala ísť vonku? Aj keď on je extrovert? Nebudem preňho nudná?

Tomas12345

Ak je velky extrovert tak by mal na rande vediet ako navodit príjemnu atmosféru a hlavne by mal vediet ako sa má baviť i s introvertom. Proste on ty bude nadhadzovat otázky, takže ticho by určite nemalo byť.

AdrikaJ

su veci s ktorymi si musis poradiť sama, my s tebou na tom rande nebudeme, nevieme aku otazku ti polozi, alebo po otazke prides na forum a budes cakat nech ti tu poradia odpoved...????
ale na zaklade čoho si myslíš že " mám pocit že by z toho mohol byť aj vzťah" len preto že si píšeš s nejakym cudzym clovekom, ktorý sa može za počítačom cez socialnu sieť hrať na čokolvek, aj na to čím nie je.. ja tak poznala x ludí - chlapov s ktorymi ked som pisala bolo vsetko super, pisali sme si rok, alebo 5 rokov a az po rokoch sme sa stretli nahodou a z dotycneho sa vyklul psychopat, ktory prenasleduje svoju byvaju, a kedze ma chalan kontakty chudina dievca si nevie rady...takze tak... psychopat s vysokym egom, narcis,..

a chalanov velmi pritahuje ked odmietas, tak si daj pozor aby mu neslo len o to aby ta dostal - trofej do zbierky...

a ked je extrovert taky ze kazdy den musi ist do spolocnosti, kazdy vikend grilovacky, na chatu, s kamosmi, ktorch ma vela, doma organizuje party.... a ak si ty pravy opak ze chces ticho a klud, pripadne obcas s nejakou kamoskou ides na zmrzku, ale radsej si sama, predstava mnozstva ludi ta desí - tak tento "vztah" fungovat nebude... mozno sa trosku pohrate, posexujete, budete to hrať na vztah ale fungovat to nebude ked ste obja uplne rozdielny...

ja som sa vdaka svojej praci, ked som bola na pracovnej ceste v jednom meste , odkial je chalan s ktorym som dlho písal,... napisal mi a ja som bola v meste,.. tak reku stretnime sa... OK.. pri pisani to bolo OK,... ale ked sme sa stretli jemu sa huba nezavrela.. vyrozpraval mi cely svoj zivotopis, o práci, o mamke, o práci, o mamke, furt mu huba chodila že ja som sa ani nedostala k slovu, ked urobil pauzu a ja som otvorila usta skocil mi do reci a zas o mamke, práci, mamke... bla blaa..... strasne ma to stretnutie vycerpalo.. az tak ze sa mi ten clovek tak sprotivil ze s nim uz ani nepíšem.. a ked mi napise ci nepojdem cez jeho mesto tak hovorim ze nie, a samozrejme ze ked mi pisal ze on pride za mnou, tak som mu dokola pisala, ze nemam cas, ze v ten den nebudem doma, on ze na druhy den pride... reku vtedy idem do práce.. a tak na treti den pride..snad mu to docvaklo ze nemam zaujem sa s nim uz stretnut raz mi stacilo...

cloo

Bud rada že máš to privilégium byť ženou a tak byť oslovovaná mužmi, napriek tvojej nepriebojnej povahe. Ja som taktiež introvert, no ako muža ma nikdy žiadná žena nikam nepozvala a ani nepozve, taktiež ma žena nikdy neoslovila. Preto sa musím zmieriť s tým, že nikdy nebudem mať vzťah, čaká ma doživotná samota. Ešte ked prirátam chudobu, vzhľad... Ak zas odmietneš rande, tak budeš jasným dôkazom toho, že ženy si nevedia vážiť mužov a ich záujem.

a_dr1a

Ahoj. Ak si mate o com pisat, mozno ste uz aj spolu volali a ak si mala z neho doteraz ok pocit, ze mas z neho taky ten celkovo dobry dojem citak, ak mate spolocne temy nazory postoje priority ciele ai, tak na to stretnutie pod. No ako tu uz niekto pisal, bud opatrna - stretnite sa pocas dna, za svetla, niekde v centre kde je vela ludi - kaviaren mekac ci nakupne centrum. Kvoli bezpecnosti. Ak sa zacnete spolu stretavat castejsie, je to ine, ale na 1x nevies netusis, co sa moze stat a diat. A mas vyhodu ze si dievca. On ta pozyva von, je ten akcnejsi komunikativny, takze on bude skor medzi vami udrziavat konverzaciu ai. Ved uvidis o com sa budete bavit. Reaguj komunikuj, pytaj sa, zaujimaj sa onho. Vyhoda je, ze sa viac o nom dozvies, prejavis tym aj zaujem onho ako o cloveka osobu muza a zaroven bude slapat konverzacia) A rovnovahu treba. Keby sa stretli 2 rovnakeho razenia tak by skor doslo k stretom nez u takych, co sa doplnaju a vyvazuju sa navzajom. Nech ti to zajtra ok dopadne. Vela stastia

Simonnna

Ahoj, ja mam 21 a toto iste som riesila pred par dnami ist ci neist lebo tiez niesom extra vyrecna a zabavna a on je. Rande dopadlo nad moje ocakavania a uz ske mali aj druhe.
Nerucim ti ze u teba to dopadne rovnako ale rozhodne chod ved za pokus nic nedas ale ako napisala Karamella bud ostrazita na.prvom rande kedze nevies co je zac.

karamella

daj bacha aby nechcel stretnutie len kvoli sexu!!!
Mozno tym ze si introvert si pre neho lahka korist, bacha nato a v ziadnom pripade sa s nim nestretavaj na vyludnenom mieste kedze ho poznas len z pisania. Znasilnenie ved vies...
Alebo ta bude chciet zmanipulovat do sexu kedze si mlcanliva!!!
A ked bude po vsetkom zistis ze ty si to ani nechcela to ON!!!
Ale to uz bude neskoro!!!

Marta34

Ono je to tak moja draha
Inteligentny ludia nepotrebuju tak casto trepat s papulkou ako ti menej inteligentni a vyjadruju sa az vtedy ked maju co k teme povedat rozumne nie ako niektori ze tlachaju papulou do vetra za kazdu temu ci maju alebo nemaju co k nej povedat.

dalsi

Nakolko on je estrovertom, tak to jeho ulohou bude zabava, komunikacia, program. Nie tvoja. A este k tomu on oslovuje teba, nie ty jeho. Cize naozaj nemaj strach.