Bolest klbov, chrbtice

Príspevok v téme: Bolest klbov, chrbtice
Janett228

Zdravim vas, uz vyse polroka trpim bolestami chrbtice. Zacalo to akoby zapalom od dolnej casti chrbtice, preslo az hore k lopatkam a nakoniec ku krku. Doteraz citim akoby som mala zapal v krcnej chrbtici. Na siji som si nahmatala aj svalove zatvrdliny. Co ma najviac trapi je hlasne pukanie kosti, klbov. Akoby som to vsetko mala oslabene. Jedneho dna ako som normalne rano vstala z postele a pri ohnuti kolena mi v nom nieco ruplo, zaprastalo. Velmi som sa zlakla, koleno ma nebolelo tak som to velmi neriesila, potom sa pridruzila bolest a aj zapal v kolene. Zacalo boliet aj druhe koleno neviem co sa deje myslim, ze to nejak suvisi aj s tou chrbticou. Mam len 26rokov a vsetko sa na mna zosypalo. Mate s tym niekto nejaku skusenost?? Skusala som uz roznych fyzioterapeutov, maserov, trenerov. Zabudla som dodat, ze svalstvo mam priserne stuhnute a nikomu sa zatial nepodarilo to uvolnit. Otocim krkom, normalne mi v nom puka, cvicim chrbtica tiez puka, o kolenach ani nevravim...a najme kostrc ked vstavam zo stolicky....cela pukam aj ramena mi pukaju. Mam pocit, ze sa rozpadavam. Zacala som uzivat klbovu vyzivu presnitzt, je to este len cca 2tyzdne co je este asi kratka doba aby som videla nejake zlepsenie vsak? Objednana k novemu ortopedovi som az o mesiac :-( Mate s tym niekto skusenost? Co zabera na tie klby, svaly...ako ich posilnit??

ahjaj

mala som také problémy. užívam prubeven.
A na youtube si nájdi cvičením proti bolesti, má to viac dielov, vyber si cviky na tú časť chrbtice, kĺbov, ktoré najviac bolia. Je to video a po česky. Zakaždým lekár povie nejaký úvod, a potom ide fyzioterapeut , ktorý usmerňuje a ukazuje cviky. Cviky sú jednoduché, a aj po jedinom cvičení Ti už dokážu uvoľniť svalstvo a pomôcť.