Helicobakter

Príspevok v téme: Helicobakter
Vionna88

Dobrý večer,

mám 30 rokov a trápia ma zapálene vyrážky na brade. Problémy s pleťou som mala aj v puberte, ale to bolo vyslovene pubertálne akné. Tieto vyrážky sú iné, tvoria sa len v okolí úst a na brade. U kožného sa liečim už 15 rokov, mám za sebou stomatologické, imunoalergologické aj gynekologické vyšetrenia. Brala som pol roka silné lieky na akné, 3 roky som brala hormonálnu antikoncepciu, nič mi definitívne nepomohlo. Rozhodla som sa, že si dám urobiť vyšetrenia na gastre. Obvodná lekárka mi zo stolice zistila, že mám helicobaktera a na gastro ma aj poslala. Ostala som v šoku keď ma pán doktor na gastre doslova vysmial, ze aj on ma helicobaktera a co. A ze ma liecit kvoli tomu nebude ani mi nebude robit ziadne vysetrenia, ze nie je dovod. Napísal mi na papier ze odvodna si ma prestudovat vyhlasku...Je toto standardny postup?? Má pán doktor pravdu, ze som prisla zbytocne?To mi nemohol urobiť nejake vysetrenia nakolko som na gastre este ziadne vysetrenia nepodstupila? Pripadam si ako v zacarovanom kruhu....