Prečo to tí ľudia robia?

Príspevok v téme: Prečo to tí ľudia robia?
lasane

Prečo mnohé ženy ale čo v poslednej dobe vidím často aj muži no ženy prevažne musia na sociálne siete pridávať toľko svojích fotiek samých seba?
Prečo sa musia tak často fotiť a vycapiť to pre všetkých a čakajú kto ich lajkne a okomentuje?
To sú tak nesebavedomí ľudia že si potrebujú stále dokazovať že sú pekní, sexi, atď?
Prečo sa musia všade fotiť kde sa nachádzajú?
...doma, na koncerte, v kaviarni, v bare, na výletoch, v záhrade, na pláži, v horách, v bazéne, pri lyžovaní, v kúpelni, pri varení, pri stole, v aute, prosto všade kde ich to napadne.
Je to len prejav narcistického správania a samoľúbosti alebo prejav zakomplexovanosti a potreby byť na očiach?
Ak by neboli v terajšiej dobe socíal. siete tak kde by sa tak vystavovali? V múzeu? :DDD

Lollka

Ja suhladim s Logikanepusti, naco riesis druhych? Nech si tam kazdy pridava co chce. Ak niekto pridava prilis vela fotiek a ma to uz obtazuje, mozem zrusit jeho sledovanie alebo s nim rovno zrusit priatelstvo. Ja ale takych priatelov nemam, tych co tam mam zvacsa pridavaju fotky z vyletov a na tie sa vzdy rada pozrem.

LogikaNepusti

Autor temy neviem preco riesis take veci. Musis sa velmi nudit. Ja sice fotky na facebooku nemam ale vzdy sa rada pozriem na fotky ktore tam pridavaju ostatni. Beriem to ako chill ked sa nudim. Ludia ich tam davaju z roznych dovodov a nevidim na tom nic zle. Ked su pekni tak preco nie. Pokial ta to nejakym sposobom uraza tak si vymaz facebooj alebo konkretnych ludi. Alebo staci len zrusit sledovanost. Pametaj, nebudeme vsetci rovnaki. Vzdy budu ludia ktori si tam budu davat aj milion fotiek denne ale vzdy budi aj takí co si tam fotky ani nedaju. Jednoducho kazdy sme iný a mal by si to prijat. Ži a nechaj zit

samolubost

samoľúbi narcisti nič viac
potrebujú to ako drogu počúť či skôr čítať
si krásna
si sexi
si chutnučká
si fešák
si krásny
krásnučka
chutnučka
ty mladneš
a pod.

Tutanchamon_xD

Robia to preto, lebo sa im neskutočne páči a dvíha im to sebavedomie, keď im niekto hodí komentár typu "si sexy", "si veľmi krásna", "si nádherná žena"," máš krásny zadok", "wau to sú prsia" a podobné komentáre čo sa týka hlavne žien ale samozrejme aj mužov, keď sa fotia bez trička a ukazujú svoje svaly. Jednoducho im robí dobre, keď ich niekto vychvaľuje do nebies ako vyzerajú a potom sa cítia šťastnejší. Na tom nie je nič zlé samozrejme a je to trend hlavne medzi ľuďmi tak medzi 17-30 rokov.

Chcú sa len ukázať pred všetkými a to je asi všetko. Samozrejme sú instagramy, kde ľudia fota prírodu, svoju prácu ako napríklad obrazy, ktoré maľujú alebo niečo vyšívajú či dokonca masky, ktoré si maľujú na tváre. Sú to ľudia čo postujú zase takéto fotky a nepotrebujú ukazovať zbytočne na každej jednej fotke len seba a nepotrebujú byť stredom pozornosti, ktoré by získalo ich telo alebo tvár.