Prečo mnohé ženy ale čo v poslednej dobe vidím často aj muži no ženy prevažne musia na sociálne siete pridávať toľko svojích fotiek samých seba?
Prečo sa musia tak často fotiť a vycapiť to pre všetkých a čakajú kto ich lajkne a okomentuje?
To sú tak nesebavedomí ľudia že si potrebujú stále dokazovať že sú pekní, sexi, atď?
Prečo sa musia všade fotiť kde sa nachádzajú?
...doma, na koncerte, v kaviarni, v bare, na výletoch, v záhrade, na pláži, v horách, v bazéne, pri lyžovaní, v kúpelni, pri varení, pri stole, v aute, prosto všade kde ich to napadne.
Je to len prejav narcistického správania a samoľúbosti alebo prejav zakomplexovanosti a potreby byť na očiach?
Ak by neboli v terajšiej dobe socíal. siete tak kde by sa tak vystavovali? V múzeu? :DDD
Prečo to tí ľudia robia?
Panko 3457
S tymto nazorom sim s tebou zajedno v takychto pripadoch može soc.siet poslužit a osobne mi je šumafuk kto si čo vycapi na svoj profil ...
... ale nechapem mnohych rodičov ktori si vycapia fotky svojich deti a nie jednu ale aspoň 100 - v tomto by som bola opatrnejšia
Juuuuj vsak to su henti co sa potrebuju utvrdzovat v tom ako ich kazdi sleduje kde boli, kde su, co robili...atd atd.
Samolubi narcisti a bezbohi chvalenkari
sú to sku****ní narcisti
neviem, preco by si take fotky nemohli popridavat. moralizujete tu a pristom sami mate v galeriach vacsinu fotiek samych seba
Veruže ...
... to taka Dara Rolins by vedela o tomto porozpravat že?
Ja vzdy ked mam nieco zaujimave nove alebo sa vratim z dovolenky (pred ani pocas dovolenky nic neposielam kvoli zlodejom), tak vyhodim na socialnu siet par foto, aby som kazdemu znamemu nemusel osobitne rozpravat, kde som bol, ked na to padne rec. Takto mam pokoj, kazdy vie, co mam nove a nikto sa ma to 20x nepyta alebo sa netvari prekvapene. Ked mi zomrel otec, nebol som na socialnej sieti a ludia, ze ako sa ma oco a ja ze zomrel a oni ze prepac nevedel som - uplne trapna situacia. Ked zomrela mama, tak som to zverejnil, ludia poslali uprimnu sustrast a ked som bol s nimi, uz nik o tomto nehovoril, cize uplna bomba, ze jednak nehovorime o smutnych veciach a tym, ze vieme, tak sa nedostavame do trapnych situacii.
Ja nie som vóbec sebavedomá, trochu narcistická (uvedomujem si to, ale tak strašné to nie je, žeby som to chcela zmeniť), a aj tak sa nevycapujem na soc. siete. Načo ? Aby ľudia vedeli, čo robím, kde som, s kým som ? Do toho im je velké kulové.
A mne je takisto hlboko u pr.ele, čo robia. Nestarám sa, ani sa nikdy starať nebudem.
Trpia
Narciszmom
Zamilovani samy do seba, svojho obrazu
kto si je vedomý svojej krásy a charizmy sa nepotrebuje v to utvrdzovať tým že čaká na olajkovanie a okomentovanie svojích fotiek niekde na instagrame, facebooku a pod.!