Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ti co mate auto, poradite mi?

Príspevok v téme: Ti co mate auto, poradite mi?
hejerika

Dobry den.Dostala som sek na vyplatenie povinnej rocnej poistky za auto.Jazdim 20rokov bez nehody.Mam poistovnu Generali a prisla mi oproti minulemu roku zas vyssia poistka cca o 10eur. Mam auto do 3,5t a platit mam 106,88eur. Som ZTP a auto potrebujem.Zijem na vidieku a vsetkych lekarov mam v 3najblizsich mestach,aj kvoli tazsim nakupom..
Neviete mi z vlastnej skusenosti poradit inu poistovnu,co by bola pre mna cenovo vyhodnejsia? Som stale v Generali,to iste auto mam uz 5rokov,jazdim bez nehody,no poistky su stale vyssie.Dakujem za radu dakej vhodnejsej poistovne..

Aikido

Mne tiež teraz Allianz navýšil, asi o necelých 20e, urobila som si prieskum aj u iných poisťovní ale nenašla som lacnejšie. Tak ak chceš môžeš aj Allianz skúsiť, ja som zatiaľ s nimi bola spokojná aj pri iných typoch poistenia

hejerika

zdradca,dakujem aj tebe.Uvidim,aku poistku mi ponuknu v tych dvoch,co pisal Matej.A potom bud uzavriem v novej poistku,alebo urobim,co mi radis ty.Je to inak nespravodlive,ze navysuju poistky niekomu,kto nema ziadne nehody za vyse 20rokov,a to jazdim celkom dost casto.

zdradca

Ja to riesim tak,ze ak mi pride zvysenie poistneho na auto. Obeham ine poistovne ci mi daju lacnejsiu poistku. Ak nie. Zrusim staru navysenu poistku a uzatvorim novu,povacsinou lacnejsiu.
Mne to Generali spravila tiez. Navysili mi poistku o 10€. Posiel som zrusil a zrazu sa dala uzavriet nova o viac ako 10€ lacnejsia.
Ty co jazdia malo,bez nehody apod.musia poistovnam doplacat za vyplacane skodove udalosti tym co sposobuju skody. Je to krute no je to tak.