Cistota pohlavnych organov

Príspevok v téme: Cistota pohlavnych organov
Zamyslelsomsa

Ked tu citam tie temy o orale, tak som sa zamyslel. Muzsky pohlavny organ je vonkajsi, to znamena, ze to iste ako napr. ruka, ci noha, ma vlastnu pokozku. Ked muz moci, ide to iba z konca a takmer sa nezasipini.
Zensky pohlavny organ je vnutorny, to znamena sliznica ako nspr. v ustach. Zena ked moci, tak je to vsade strieka, cela sa osti a potom si to po celej suske rozotrie toaletnym papierom, kedze sa u nas nepouzivaju bidety. Navyse zeny maju menstruaciu a hocikedy rozne vytoky. Ich gatky su na rozdiel od muzskych slip na konci dna medzi nohami zlte a riadne smrdia. Pri sexe zvlhnu a cely ten sliz im pokryje cele vnutro a dokonca u niektorych aj zacne kvapkat. Zeny su vseobecne co sa tyka cistoty pohlavnych organov ovela dpinavsie a bakterialne zamorenejsie ako muzi. Takze zeny, co sa tyka oralu, tak vam sa nema co hnusit, lebo pri rovnakej hygiene je muz ovela cistejsi a budte radi a vazte si, ak muz robi oral vam, lebo si predstavte, ze by tak ako vam zvlhol uplne cely penis aj s vajcami, ze by az z neho tieklo, lizali by ste to? A tak ako ma muz ejakulaciu, tak mavaju zeny squirt, ja som to ochutnal, chuti to velmi specificky, ostro, prenikavo az palivo, ako velmi silny prekoreneny hovadzi vyvar.

Porodnicka46

Pracujem v jednej porodnici na vychodnom Slovensku. Ked k nam privezu na porod zenu z osady, kde nemaju v tych budach v ktorych byvaju vodu, ani vanu, ci sprchu, tak to by ste mali citit. Hned to sice dezinfikujeme, ale to moc ten zapach neprerazi. Dieta ma samozrejme ihned po porode zltacku, bez toho sa to neobide. Ja nechapem, ako v tych hygienickych podmienkach vobec dokazu mat sex?

Aliss

Ci pana, to je tema :D Podla mna su si OBE pohlavia na konci dna absolutne kvit! Ani k zenskej vagine, ani k muzskemu penisu by som po celom dni nechcela privonat, lebo je prirodzene, ze tieto casti tela maju svoj zapach po celom dni. Pokial sa samozrejme nebavime o infekciach...to nema zdaleka s celodennym zapachom nic spolocne. Pred oralnym sexom treba dodrzat absolutne hygienu. Kto to nerobi, jeho problem....potom taky clovek zalozi podobnu temu :D

Fifik

Zlaticko, neviem teda komu ty robievas oral, ale ak zene smrdi vagina po rybacine je to priznak bakterialnej infekcie a nie prirodzena aroma vaginy.
A ako ty vies, ze tvoj pisulik vonia? Dociahnes si ho ocuchat?

Qwerty

Zaujímavé ako sa dokážu ženy obhajovať a presadiť si pravdu.Co sa týka čistoty pohlavných orgánov muži sú na Tom lepšie.Ked čítam tie príspevky ako sa ženám hnusia smradľavé penisy tak mám dosť.Zeny nemajú ani poňatia o tom ako im smrdia vagíny ,napr po ribacine a poviem vám že vtedy nie je vôbec príjemné robiť žene orál.Ale je pochopiteľné že žena si nemôže ovonat svoju vagínu.Co ktomu dodat ,zbytočne preberať také veci

tekwica

muzi tiez maju vytoky, mykozy, zapaly, ejakulaciu a smegmu.. O spoteni v boxerkach nehovoriac..
Tak o com tocime???

vedomytoho

Zakladatel
Tak poprve kazdy par ked uz chce robit oral sa pred tym osprchuje vyumyva ..to je jasne ak nie ..je to oral humusakov, alkoholikov, bezdomovcov ci cigosov z osady.
To nie ako v porne ze idu obleceni naostro hned oral.. tam je to hrane a mozno aj hygiena je fuč ..ktovie ale z porna by som si vzor nebral...
Za druhe ked aj by sa nesprchovali pred sexom tak asi logicky ten oral vynechaju lebo vedia ze niesu dole cisti a vonavi logika.. nie?

miro22

nahodou. ja som sa dobre zasmial :) v kazdom pripade, ma aj tak asi najvacsi efekt venovat sa klitorisu ci? zeny nech sa vyjadria. jedine zeby mal chlap fakt dlhy jazyk. a tak je to asi to iste ako oral penisu.

Rimbaba

ZpohladuZeny,

posli mi tvojho priatela, moze mi robit oral kolko chce, ked ty nechces a nehnusi sa mu, ako tuto uchylozakladacovi, ktory sa prudko zrana filozoficky zamyslel, aky je jeho vtak uzasny a cistucky a zenina vagina nechutna. Preorientuj sa na chlapov a mozes lizat ciste vtaky, az potom zistis, ze az take ciste nie su.

Biela Kobra

Áno, v stredoveku sa ľudia neumývali, tak sa tradovalo, že ženy sú nečisté. Ty budeš tiež asi nejaký relikt z dávnych čias. Bidety sú už totiž po Slovensku celkom rozšírené a najmä sa každá normálna žena pred a po osprchuje. BTW, aj muž. To, že ty si vyhľadávaš neumyté smraďošky a sám budeš asi z rovnakého cesta, je tvoja vec.