Problémy

Príspevok v téme: Problémy
Sharlot

Mávam občas šťavy buď ,že sa neviem zmieriť s tým ,že som za veľmi krátku dobu pribrala a teraz si prídem strašne tučná aj keď vôbec niesom
A stále buď nejem alebo sa naopak prejem odkedy som pribrala a neviem to zastaviť
A mávam stavy z čohokoľvek len tak dostanem nervy a ani neviem z čoho proste len všetkého už mám jednoducho dosť
Poraďte mi ,čo robiť pls

Tomas12345

Sharlot :

(Ráno jem ovsenú kašu takú v sáčiku zaliatu vodou,Alebo dve vajíčka z krajíčkom slatinského chleba..,niekedy šunka ,syr,dva krajíčky vareného chleba celozrnný taký ten ťažký.Na desiatu ovocie alebo jogurt normálny nie nízkotučný ale ovocný. )

No tak ranajky vyzeraju byt docela v poriadku co sa týka energetickej hodnoty.

(Obed zväčša kuracie mäsko jeden kopček ryže alebo trochu zemiakov ostatné doplním zeleninou.Niekedy rybu na masle a pyré.)

Ryže je velmi málo kaloricka a navyse jedne kopcek ryze je velmi malo. Kura je síce ok ale treba jest aj ine druhy mäsa, pretože kura obsahuje velmi malo tukov.

(Olovrant tuniak zo šalátom alebo cottage cees z rajčinou)

Ako vela tam v tom šaláte mas toho tuniaka ?

No z tvoje stravy je vidno že prijímas velmi malo energetickej hodnoty, pretože obed je velmi slabý a tiež aj večere kedy si maximalne nejaky ten koktejl.

Co je ale horsie je to, že v tejto strave sa nachádza len minimum tukov, a tuky su dolezite pre spravnu cinnost nervovej sustavy. Necudo ze bývate nervozna.

Sharlot

Ráno jem ovsenú kašu takú v sáčiku zaliatu vodou,Alebo dve vajíčka z krajíčkom slatinského chleba..,niekedy šunka ,syr,dva krajíčky vareného chleba celozrnný taký ten ťažký.Na desiatu ovocie alebo jogurt normálny nie nízkotučný ale ovocný.
Obed zväčša kuracie mäsko jeden kopček ryže alebo trochu zemiakov ostatné doplním zeleninou.Niekedy rybu na masle a pyré.Olovrant tuniak zo šalátom alebo cottage cees z rajčinou.Keď som veľmi hladná dám si k tomu dva ryžové chlebíky tie polystyrénové.Na večeru vypijem proteinový nápoj ,alebo 3.dcl mlieka poprípade polka tvarohu dochuteného zo stéviou a škoricou.Ano pochopili ste nepíše to ona ale nejak takto by mal vizerať jedálniček.

Tomas12345

No a kolko vážiš a merias ? Vyzerá to na anorekticky syndrom, ten sa lieci u psychiatra.

Popíš tvoj jedálniček, čo jedávas na ranajky, obedy, večere.