Zdravím. Mám 19 r. , som študentkou vysokej školy. Popri vysokej škole brigádujem. No mám taký "problém" s brigádou. Minule som došla na brigádu o 7:30, hned som si vypočula , že prečo nemôžem byť pred 6:00 ráno v práci. Pritom nikdy s tym problém nemali, kedže dochadzam , brali na mňa ohľad. Uprimne , nechce sa mi vstavat rano o 4:00 a byť tam presne o šiestej a pracovať až do 15:30. Len chcem vedieť či vôbec mám ako brigádnik nejaké ,,práva" alebo naozaj (aj napriek dohode) tam mam byt o 6:00 .. ? Brigadnici sa tam striedaju jedna radosť, ja tam brigadujem už cez rok. Dakujem za odpovede:)
Pomoc s brigadou
akoze doteraz boli s tym ok a zrazu maju s tym problem? V prvom rade by som sa ich na to spytala, preco im to teraz zacalo az vadit, ze ty tam chodis neskor
akoze doteraz boli s tym ok a zrazu maju s tym problem? V prvom rade by som sa ich na to spytala, preco im to teraz zacalo az vadit, ze ty tam chodis neskor
A nechcela by si inu brigadu, do ktorej by si nemusela tak skoro dochadzat, robila by si ovela menej hodin a zarobila 2-3 x viac?
Píše,že sa tam striedajú brigádnici.Je možné,že sa jej chcú zbaviť,ale to najlepšie vie posúdiť zadávateľka otázky.
mate59 - Písala, že to doteraz tolerovali, tak čo tak zrazu ? Mali jej to povedať hneď na začiatku.
Tu niečo smrdí...
Po tom , čo som tam nastúpila minulý rok sa ma vedúca tejto pobočky pýtala , ktoré dni by som mohla a čas, kedže nie som jediná ktorá tam dochádza, resp. je cezpoľná
Ak máš v prac.zmluve dohodnutý čas nástupu do práce,mala by si nastúpiť načas.Skús sa dohodnúť a zmeniť si to písomne tak,ako ti to vyhovuje.Zamestnávateľ to nemusí akceptovať,je to na dohode.Môže to brať ako porušenie prac.disciplíny a ukončiť ti brigádu.
Asi s tebou majú nejaký problém. Aký ? To je vo hviezdach. Možno sa ťa chcú zbaviť. Prečo ? To je vo hviezdach.