Depresia, nespavosť, nechuť do jedla

Príspevok v téme: Depresia, nespavosť, nechuť do jedla
Peeter

Dobrý deň. Mám problém, som po rozchode s holkou, ktorou som bol 4 a pol roka. Je tomu už asi 4 mesiace. Do teraz som to zvládal, lebo som myslel do posledného okamihu, že sa ešte vráti ku mne, ale dala mi jasne na javo už, že je koniec má iného. Neviem sa s touto situáciou vysporiadať, v noci nespím dobre, plačem kvôli nej, nechutí mi jesť, vkuse ma bolí hlava, v práci som nesústredený. Až teraz po tak dlhom čase mi došlo že je skutočne koniec, hoci stále som sa snažil nejak porozprávať s ňou. Chcel som druhú šancu, a by som jej splnil všetko, pretože myslím že bola výnimočná žena, ale na to som prišiel až teraz. Urobil som veľa chýb, myslel som že som frajer, že to dám bez nej, ale teraz som si uvedomil že to nezvládam, že bola pre mňa čosi výnimočné. Neviem sa s touto situáciou vysporiadať, mám už čo chvíľa 30 rokov a bojím sa že to najlepšie čo ma mohlo stretnúť som stratil pre vlastnú hlúposť a ostanem do konca života sám. Uvedomil som si to až teraz o čo som prišiel a napriek všetkým snahám zrušila ma. Preto sa pýtam, čo mám robiť ? Ísť k lekárovi, psychológovi, alebo ako pokračovať ?

eam

Urcite ti neprospeje ani nepomoze,ked sa budes takto trapit. Stalo sa, skoncilo to, aby nieco zacalo. Popracuj na sebe, zamestnaj sa nejakymi konickami, priatelmi, pouc sa z chyb a uvidis, ze pride este krajsia, lepsia. A ked sa nahodou stretnete urcite sa jej bude pacit silny muz ako urevana baba.

Tomas12345

To chce čas, tiež som bol kopu krát do niekoho zamilovaný no po čase tá zamilovanosť sa zmenšila. Najviac to je cítiit prve mesiace, a potom sa to začne strácať.

Možno ale ak na sebe zapracuješ a zbavíš sa svojich chýb, sa tvoja priatelka k tebe znovu vráti.

Alebo si môžeš skúsiť najst novu priatelku, a ono to už tak býva, že človek zabudne na tú starú ked si nájde niekohjo nového.