Ako si tu tak čítam témy o tom ako tu ľudia riešia svoje vzťahy a aké majú problémy, tak sa divím že ako je možné že ja ešte vzťah nemám.
Hlavne ženy si tu dosť sťažujú na svojich arogantných, sprostých, nešikovných, úchylných a neviem akých partnerov... pričom keď si to čítam tak som zarazený že ako vôbec žena takému smradovi dokáže toľko tolerovať.
V porovnaní s tými blbcami čo tu ženy opisujú som ja dokonalý - nepijem, nefajčím, športujem, nechodím na opilecké akcie a podobné veci, nie som žiadny agresor (aj keď viem použiť aj fyzickú silu ak je to už nevyhnutné), nefetujem, vzdelávam sa, som dobrý v práci,som šikovný (teda aspoň to si o mne ľudia myslia)... a ja nemám partnerku, ale kadejaký opilec, bitkár, lenivec čo nechodí do práce partnerku MÁ!! Kde sa do pekla stala chyba?? Prečo takéto indivíduá vždy majú partnerku a takí ako ja nie??
Čo robím zle? Mám začať piť, fajčiť, nechodiť do práce, biť ženy a pohŕdať nimi? Toto sa vám páči alebo čo? Ja už fakt nemám nervy na toto...
Sú ženy vo všeobecnosti masochistky? Robí im dobre keď im niekto ubližuje a preto stále chodia len s kurevníkmi a hlupákmi čo ich len využívajú?? Vysvetlite mi to prosím niekto lebo sa v tom strácam a nedáva mi to absolútne žiadny zmysel...