Kde je chyba?

Príspevok v téme: Kde je chyba?
bezmenny

Ako si tu tak čítam témy o tom ako tu ľudia riešia svoje vzťahy a aké majú problémy, tak sa divím že ako je možné že ja ešte vzťah nemám.

Hlavne ženy si tu dosť sťažujú na svojich arogantných, sprostých, nešikovných, úchylných a neviem akých partnerov... pričom keď si to čítam tak som zarazený že ako vôbec žena takému smradovi dokáže toľko tolerovať.

V porovnaní s tými blbcami čo tu ženy opisujú som ja dokonalý - nepijem, nefajčím, športujem, nechodím na opilecké akcie a podobné veci, nie som žiadny agresor (aj keď viem použiť aj fyzickú silu ak je to už nevyhnutné), nefetujem, vzdelávam sa, som dobrý v práci,som šikovný (teda aspoň to si o mne ľudia myslia)... a ja nemám partnerku, ale kadejaký opilec, bitkár, lenivec čo nechodí do práce partnerku MÁ!! Kde sa do pekla stala chyba?? Prečo takéto indivíduá vždy majú partnerku a takí ako ja nie??

Čo robím zle? Mám začať piť, fajčiť, nechodiť do práce, biť ženy a pohŕdať nimi? Toto sa vám páči alebo čo? Ja už fakt nemám nervy na toto...

Sú ženy vo všeobecnosti masochistky? Robí im dobre keď im niekto ubližuje a preto stále chodia len s kurevníkmi a hlupákmi čo ich len využívajú?? Vysvetlite mi to prosím niekto lebo sa v tom strácam a nedáva mi to absolútne žiadny zmysel...

Sejla

este mi vysvetlite pripad, kedy zena nie je vo vasich ociach vinna?
Ked ma muz zlu skusenost so zenu = vsetky zeny su zle
Ked ma zena zlu skusenost s muzom = vsetky zeny chcu len zlych muzov, ktori im ublizuju, tj - su masochistky

Sejla

Musim suhlasit s prispevkom od Lollka 07.11.2018 18:58:45
Dost trefne.
Mimochodom, zakladatel temy - zeny sa tu z 90% stazuju, ako sa k nim muz SPRAVA. Ak si myslis, ze len opilec, fajciar, fetak, nezamestnany atd, sa moze spravat ako tyran, tak si na omyle.

Srnec28

Myslim ze autor temy nemusi mat zrovna velke ego, len sa snazil opisat aky je kedze ho nepozname a nejde mu do hlavy preco horsi jedinci maju partnerky. Tieto zeny co chodia s takymito chlapmi maju dost slabu mienku o sebe, o sebavedomi sa tu hovorit neda vobec. Takymto zenam sa zdaleka vyhni, tie maju problemy same so sebou a narobili by ich aj tebe. Ak ti mozem poradit, sustred sa na seba, na tvoje zaujmy, vzdelavaj sa, cvic, cestuj, a hlavne snaz sa by este lepsim clovekom. Po nejakom case si vytvoris sebavedomie, ktoré je aj na niecom zalozene (tvojich vysledkoch) a potom si budes moct zeny vyberat. Hovorim z vlastnej skusenosti. No a hlavne musis akceptovat fakt ze vacsina zien si stale bude zacinat s takymi chlapmi akych popisujes. Nevieme zatial preco to tak je ale, ale to je realita a tak tie koniec koncov aj dopadnu

Nechapava

Inac toto ani ja nechapem. A to som zena. Poznam kopu zien co chodia s uplnymi trulovcami. Chorobne ziarlivi jedinci, co frajerkam kontroluju telefon, smsky, hovory, facebook, so ziadnym kamaratom si nemoze pisat, nadavaju im do p*c, krav, neviem co. Alebo taki co fajcia, piju, co radsej preferuju pivko s kamaratmi jak byt obcas aj s frajerkou. Same hadky za blbosti, kvoli ziarlivosti a tie zeny bez toho asi nemozu zit. Fakt. take si nevazia same seba.

0v4cka

ked niekto napise ze nefajcim nepijem tak je mi uplne jasne preco si nevie nikoho najst. Ono absencia uzivania drog este nerobi nikoho pritazliveho a vecsina ludi to ani nepovazuje za nieco co treba hned pri prvom predstaveni sa vytrubit.

Nechces este napisat ze mas vsetky koncatiny a ziadne pohlavne choroby? podla mna to zaposobi :-D

ObcasAbstinent

S tebou musi byt hrozna nuda ked ani na pivko nevybehnes, ani si nepripijes. A nediv sa, ze dost ludom vznikol vztah hlavne vdaka alkoholu, by si neveril kolko odvahy doda 3-4 popdecaky, to ked sa ti paci dievca sa dokonca aj prihovoris. :D

cloo

Keby bol rovnaký úbožiak, na akých tu ženy nadávajú, tak by asi nezakladal túto tému, ale užíval by si so ženou/ženami.

Lollka

Ti zli chlapi nebalia zeny na svoju zlobu, asi tazko by nejaka zacala chodit s chlapom ktory jej na prvom rande streli facku a vynada jej do neschopnych flandier. Praveze oni sa dokazu dost pretvarovat, niektori aj dost dlhy cas. A ver tomu ze kazdy z tych hajzlov sa bije do prs aky je on dokonaly a uzasny presne tak ako ty. Zrely chlap si dokaze priznat aj chyby lebo kazdy nejake ma ale prave ti co su presvedceni o tom ze su dokonali a najlepsi na svete maju tych chyb najviac. Tvoj dost velky hendikep je tvoje obrovske ego a ver tomu ze s niekym ako ty by som si ani ja nezacala. Vo vztahu budes vsetko zle hadzat na partnerku, vsetko bude jej chyba, lebo ty si predsa dokonaly ty chyby nerobis. Si presne rovnaky uboziak ako ti na ktorych tu zeny nadavaju, sorry.

Tomas12345

Ide o charizmu. Zrejme s teba nevyžaruje tá správna charizma, nevies sa k ženám správať tak aby si ich zaujal, a zrejme sa im ani po vzhľadovej stránke nepáčiš. V tomto je zrejme tá chyba.