Kde je chyba?

Príspevok v téme: Kde je chyba?
bezmenny

Ako si tu tak čítam témy o tom ako tu ľudia riešia svoje vzťahy a aké majú problémy, tak sa divím že ako je možné že ja ešte vzťah nemám.

Hlavne ženy si tu dosť sťažujú na svojich arogantných, sprostých, nešikovných, úchylných a neviem akých partnerov... pričom keď si to čítam tak som zarazený že ako vôbec žena takému smradovi dokáže toľko tolerovať.

V porovnaní s tými blbcami čo tu ženy opisujú som ja dokonalý - nepijem, nefajčím, športujem, nechodím na opilecké akcie a podobné veci, nie som žiadny agresor (aj keď viem použiť aj fyzickú silu ak je to už nevyhnutné), nefetujem, vzdelávam sa, som dobrý v práci,som šikovný (teda aspoň to si o mne ľudia myslia)... a ja nemám partnerku, ale kadejaký opilec, bitkár, lenivec čo nechodí do práce partnerku MÁ!! Kde sa do pekla stala chyba?? Prečo takéto indivíduá vždy majú partnerku a takí ako ja nie??

Čo robím zle? Mám začať piť, fajčiť, nechodiť do práce, biť ženy a pohŕdať nimi? Toto sa vám páči alebo čo? Ja už fakt nemám nervy na toto...

Sú ženy vo všeobecnosti masochistky? Robí im dobre keď im niekto ubližuje a preto stále chodia len s kurevníkmi a hlupákmi čo ich len využívajú?? Vysvetlite mi to prosím niekto lebo sa v tom strácam a nedáva mi to absolútne žiadny zmysel...

Lentak11

Asi patris medzi tych ľudí ktorí sa považujú za múdrych, rozumných, slušných ktorí vidia svet nadhľadom.Si príliš múdri na to aby si mal vzťah,ťa prílišná rozumnost ti bráni sa odviazať ,lebo svet vidíš taký aký naozaj je. Zlý ludia,nezodpovedný ktorí nemajú problém sa odviazať to majú vzivote jednoduchšie.Dokazu zbaliť hocijakú babu a neriešia čo bude,či pracujú,kde budú bývať .Stým máš pravdu všelijaký fetaci,grazli,podvodnici, špekulanti,alkoholici,nedobry ľudia ktorí to nemyslia úprimne majú vzťahy.

platan

Kolko mas rokov?
Ja riesim nieco podobne, nefajcim, neozieram sa, nenadavam, nevytrcam von prsia, stehna a nepretrcam sa v pbtiajnutych leginach ze mi gate vidiet a predsa o mna muzi nestoja.
Skor idu po tych vyumelkovanych barbinach co vypaluju zobaky a piju tvrdy alkohol, a obliekaju sa ako stetky.

Potakrv

Na svete niesme preto aby sme sa "mali"....
Keď si nájdeš dievča z dieťaťom ,ktoré sa už bude liečiť predchádzajúcim sklamaním môže mať o teba záujem .Ak si nepochopil čo ti napísala Triblanka tak toto už nechápeš vôbec.Čiže ano chyba je v tebe ak to nazbeme chybou.

Triblanka

Zeny celosvetovo a historicky trpia viac. Tym, ze trpi s takym muzom a napriek tomu ho miluje, zachranuje jeho dusu, ale aj svoju. Pokial lipne na moralke a zasadach, bude mat partnera, ktori ju bude podvadzat atd. Inak povedane, kazdy nam zrkadli, co mame na sebe zmenit.
To, ze nemas partnerku tiez moze mat dovod, ze si v minulom zivote nejakej ublizil a pre teba, aj pre zeny moze byt lepsie, ak partnerku nemas. Jedinou cestou je zit a milovat sam seba napriek tomu a tym si mozno tvoja dusa zasluzi lasku. V muzoch ako ty rastie agresivita voci zenam, ak ich ziadna nechce, do takej miery, ze by boli schopni im ublizit a preto je pre nich lepsie ziadnu nemat. Ani na vztahoch clovek nesmie lipnut a tym, ze po nom zufalo tuzis a odsudzujes ine vztahy, na nich lipnes, tym si uzavries buducnost vo vztahoch a ziadny nemozes mat.

kukuricniak

V prvom rade tvoj problem je tvoje ego, typicke pre muzov, ktori to nevedia so zenami,tak sa porovnavaju a vyhovaraju,ze su lepsi ako ti "zli muzi". Uz to,ze sa porovnavas nieco o tebe hovori. Zjavne nestaci byt len "dobry" a treba si priznat,ze to so zenami proste nevies. Aj "zli muzi" dokazu vzbudit v zene viac emocii a zabavy ako ty so svojou doonalostou, preto si radsej vyberu ich. A tebe ostalo ta forum na stazovanie sa aky je zivot kruty :)