Poradte ake je vhodne zamestnanie pre introvertku?

Príspevok v téme: Poradte ake je vhodne zamestnanie pre introvertku?
dusicka302

Ahojte prosim mozete mi poradit nejake zamestnania kde je clovek sam? Vzdy ked som pracovala niekde vo vacsom kolektive bola som uplne odstrcena mala som depresie a nemala som na pracovisku jedinu kamaratku....Ostatne zeny sa ku mne chovali zle aj napriek tomu ze som ticha a nekonfliktna a ja uz to nechcem zazit mam totalne udupane sebavedomie.. prosim rady ako musis ist medzi ludi si nechajte skusala som a vzdy to dopadlo rovnako... je tu niekto kto ma chape a ma zle skusenosti s kolektivom v praci?

Collin

Sám pracovať - kancelárska práca. Alebo riaditeľka, keď chceš mať pokoj od iných, tak si ho určíš. Ale teraz vážne. Sama môžeš robiť nožstvo profesií. Moja matka robí celé roky sama účtovníctvo, ale je to zodpovednosť.
Ja som roky robil prekladača, poslali mi texty a doma som prekladal do slovenčiny z nemčiny. Vo vydavateľstvách časopisov napríklad veľa potrebovali, či obchodom čo dovážali stavebniny a náradie . tie povinné popisy. Na doma môžeš robiť prepisovaťa, korektora, redaktora, blogera, influencera. Tu nie je o to, čo všetko možeš robiť, ale na čo máš a čo chceš robit. Nie na silu, ale rob to, na čo je chuť. nech to, čo robíš aj za to stojí.

oxalis

ahoj..uplne ta chapem to sa mi deje tiez v kolektive.Vsetky tie rozne povahy znasat.. najdi si maly obchodik, nie velmi frekventovany, uskromni sa s peniazmi a mas klud . Ja takto robim sama...Nikto mi nechyba, sefku mam nastastie tiez dobru, domov chodim oddychnuta :) )

zewa

PC sektor. Sice nebudes sama, ale komunikovat spolu az tak vela nebudete. Aaa neviem, ci mas priatela, ale zvacsa v tejto oblasti pracuju muzi, takze aspon väčšie moznosti ;)

ahjaj

práca so skladovým programom, prekladateľka, administratívna pracovníčka atď. Nemusíš pracovať sama, stačí, ak ste v kancelárii iba dve.

Moncek123

Ja som takisto introvertka a k tomu aj samotárka, a mala som niekoľko prác, kde som bola sama, ale neprospievalo mi to, pretože moje už aj tak chabé sociálne zručnosti sa zhoršovali, namiesto toho aby som si ich rozvíjala. V konečnom dôsledku ma to ubíjalo, pretože každý človek má v sebe istú mieru potreby socializácie. Ale mala som aj prácu v kolektíve a takisto ma to ubíjalo, pretože som sa nevedela prejavovať a komunikovať s kolegyňami. Čiže u mňa, či som pracovala sama alebo s viacerými - vo svojom vnútri som bola sama tak či tak.

Matyo

Myslím si, že v zmiešanom kolektíve alebo tam kde prevažujú muži by ti bolo lepšie.
Inak tam kde v pracovných kolektívoch fungujú intrigy a zloba, tak je to predovšetkým chyba vedúcich pracovníkov a lídrov, ktorí si to nedokážu ustriehnuť a problémových ľudí poslať do kelu, ale to už je zase problém nízkej kvality personálnej práce vo firmách na SK...