Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Poradte ake je vhodne zamestnanie pre introvertku?

Príspevok v téme: Poradte ake je vhodne zamestnanie pre introvertku?
dusicka302

Ahojte prosim mozete mi poradit nejake zamestnania kde je clovek sam? Vzdy ked som pracovala niekde vo vacsom kolektive bola som uplne odstrcena mala som depresie a nemala som na pracovisku jedinu kamaratku....Ostatne zeny sa ku mne chovali zle aj napriek tomu ze som ticha a nekonfliktna a ja uz to nechcem zazit mam totalne udupane sebavedomie.. prosim rady ako musis ist medzi ludi si nechajte skusala som a vzdy to dopadlo rovnako... je tu niekto kto ma chape a ma zle skusenosti s kolektivom v praci?

orol1

prekladatelka, vsetky nezavisle povolania, vytvarnicka, uctovnicka, to mozes aj z domu, chyzna, stavebna projektantka, spisovatelka

Tomas12345

Tých zamestnaní kde je človek sám je viacero. Napríklad ja taká pokladnickas v hypermarkete v podstate nedochádza do styku s ostatnými zamestnancami, pretože počas práce sa pokladníci navzajom nebavia.

Sam sa da pracovat napriklad práca v archive, upratovacka, vrátnička atd.

Kontr0lor

Ahoj , kľudne mi napíš :) pokecáme. tvoj problém nie je že potrebuješ prácu kde budeš sama. Ty potrebuješ zmeniť myslenie. Ak by si si našla prácu ako popisuješ, tak by to nebolo dobré.

kontrol0rsk@gmail.com

radanadzlato

Pre introbertnu povahu su vhodne zamestnania v statnej sprave, kde sa zatajuju nejake skutocnosti. Napriklad tajny agent. Neviem sice, ci tam robia nabor, ale mozno sa zadari.

going

môžeš robit taxikarku, rozvazačku pizze, chyžná, alebo si urob kurz na VZV -vysokozdvyzny vozik a chod robit do skladu , budes sediet na zadku, voziť sa a nakladat kamiony napr.
je veľa možností...
ale nepomoze ti to... musiš sa naučiť poslat ludí do p.c. a nie pred nimi utekat a skryvat sa ako chudera...takze tak...

Olivero

Ahoj, tiež som introvert a musím povedať, že to nemáme vôbec ľahké. Už 4tym rokom pracujem vo velkej spoločnosti, v presklenej budove kde všetci vidia a počujú všetko a nemáš sa kam schovať, kam ísť vydýchnuť si. Dlhodobo na mňa posobi stret a odzrkadlilo sa to aj na zdravotnom stave. Ľudia nemajú so mnou nič spoločné, všade vidím iba samé intrigy či ľudí ktorí sa starajú nahor a urobia pre to všetko - bez chrbtovej kosti. Silný kapitalizmus ktorý je založený na predávaní sa samého seba ako produktu. Na Slovensku, poskomunistickej krajine je to stále omnoho všetko ľahšie ako v Nemecku, Anglicku či USA, takže buď rada že si stále na Slovensku moja

PICNIK

Zlo nájdete všade. Kolegyne sa s Vami zaoberajú a samé majú doma a v hlave vzťahový bordel a prenášajú to aj na pracovisko. Bolo by dobre aby sa zaoberali sami sebou. Alebo sú také dokonalé, že každá chce byť Vaša "vedúca". Je to civilizačné, stupňujúca agresia aj na pracovisku. Šikovní to dotiahnu ďaleko ale špiny ešte ďalej. Neschopní a intrigáni sa robia najmúdrejší a prví utekajú z roboty a podvádzajú. Žijeme v „spoločenstve“.

Môžte robiť aj v kolektíve ale vo vlastnej kancelárii a aby nik z kolegýň nemal verbálne ani fyzicky dosah na Vašu prácu (výsledok).